SKOLE OL

SKOLE OL

You are here:

Vil I have glade skolebørn i klubben?

Så har I igen mulighed for at afholde Skole OL lokalstævner hos jer. 

Få en masse elever forbi klublokalet og prøve bordtennissporten i en sjov og legende atmosfære, hvor ALLE elever oplever at være en del af et fællesskab og konkurrencen. 

Gevinsten for jer bliver, udover økonomisk tilskud, glade børn en tættere kontakt til de lokale skoler, der jo kan give en løbende rekrutteringsbase, samt en mulighed for at sætte bordtennis på lystavlen for de deltagende elever. 

Overblik

Skole OL Bordtennis er for 4. og 5. klasser. Klasserne dyster om at kvalificere sig til at nå finalen i Børnenes By, Billund.

Lokalestævner og Finalestævnet – bordtennis for alle, uanset niveau
Bordtennisklubben afholder lokalstævner for skoleklasser. Enten en klasse enkeltvis, eller flere klasser samtidig. Her gennemføres en række discpliner, som har et stort fokus på at give hele klassen mulighed for at bidrage til pointhøsten og ikke kun de få, der kan spille lidt bordtennis.

Klassernes pointhøst til lokalstævnet indplacerer dem på en national rangliste, hvor top 10 fra hver årgang går videre til finalestævnet i Billund.

Bordtennistræning

For at skabe en tættere forbindelse til klubben og øve lidt bordtennis inden lokalstævnet, kan det være en god ide at afholde “trænings-forløb” med klasserne. Det giver jeres skoler et lille forspring i den samlede konkurrence, men også jer et ekstra økonomisk tilskud. Dette organiseres direkte mellem klub og klasse, men BTDK skal orienteres om samarbejdet. Dokumentation for samarbejdet indhentes på et senere tidspunkt. 

Idrætslæreren har desuden adgang til en undervisningsplatform, hvorfra man kan downloade komplette lektioner, som kan bruges i idrætstimerne eller i den understøttende undervisning og forberede klassen på de discpliner de møder hos jer til lokalstævnet. 

Hvordan kommer I igang?

Tag fat i udviklingskonsulent Jeppe Damsgaard på mail eller på tlf 43 26 21 18. Han vil kunne besvare alle jeres spørgsmål og hjælpe jer i gang.

Selve koordineringen med klassernes tilmelding sker via portalen Sportstiming.dk. Her opretter I stævnedatoer, som lærerne derefter kan logge ind og tilmelde klasserne til.

I sætter rammerne for, hvor mange der er plads til, hvor og hvornår stævnet afholdes osv.

I oplyser samtidig om en kontaktperson og det samme gør den enkelte klasse og der koordineres mellem de to frem mod lokalstævnet.

Du kan finde en fuld guide med masser af illustrationer af Sportstiming.dk her.

Hvad skal der så til?

Klubben skal

  • Udbyde lokalstævner via sportstiming.dk og holde sig orienteret omkring tilmeldinger
  • Afholde lokalstævner i klubbens lokaler
  • Stille med frivillige og materiel
  • Sende udfyldt resultatskema til BTDK
  • Evt. kontakte de lokale skoler og informere om muligheden, dette kan ske i samarbejde med BTDK

Klubben får

  • 5.000,- + 10,- pr. deltagende elev for lokalstævnet
  • Honorar for afholdelse af undervisningsforløb med klasser
  • Et skolesæt (100 bolde og 24 skolebat), som bruges til lokalstævnerne
  • Frugt og udsmykning til lokalstævnet

Kontakt udviklingskonsulent Jeppe Damsgaard hvis du tror din klub gerne vil være med, men har svært ved at finde ud af, hvor I skal starte.

Tlf.: 43 26 21 18
Mail: jld@bordtennisdanmark.dk