ARBEJDSGRUPPER

You are here:

Pigeindsats

Arbejdsgruppen arbejder med Bordtennis Danmarks pigeindsats, som er en del af Spor 1; Vækstteams og klubudvikling i Bordtennis Danmark Vækststrategi 2022-25.

Anne Diness

Bestyrelsemsmedlem

Marielle Nielsen

Louise Jakobsen

Louise Andersen

Michelle Als

Rekruttering af dommere

Arbejdsgruppen arbejder med, hvordan Bordtennis Danmark kan rekruttere flere dommere til bordtennissporten. Hermed indgår rekruttering af dommere under Spor 2; Talent- og trænerudvikling i Bordtennis Danmarks Vækststrategi 2022-25.

Henrik Vendelbo

Klaus Dam

Jens Gullberg-Hansen

Mark Beckmann

Per Maae

Janni Andreassen

SUKIRU

Styregruppen arbejder med Bordtennis Danmarks nye koncept; SUKIRU, som indgår i Spor 1; Vækstteams og klubeudvikling i Bordtennis Danmarks Vækststrategi 2022-25.

Helle Eckeroth

Anne Diness

Klaus Dam

Træner- og talentudvikling

Arbejdsgruppen arbejder med udviklingen af Bordtennis Danmarks træner- og talentarbejde, som er en del af Spor 2; Talent- og trænerudvikling i Bordtennis Danmarks Vækststrategi 2022-25.

Pointstævner i Sjælland

Arbejdsgruppen arbejder med at udvikle pointstævnerne på Sjælland, som er en del af Spor 1; Vækstteams og klubudvikling i Bordtennis Danmarks Vækststrategi 2022-25.

Marielle Nielsen

Louise Jakobsen

60+

Arbejdsgruppen arbejder med at efterleve Bordtennis Danmarks strategi 2022-25 med spor 3; 60+ vækst og forskningssamarbejde om bordtennis som sundhedsfremmende i Bordtennis Danmarks Vækststrategi 2022-25.

Lis Hævdholm

Gert Jørgensen

Lars Bo Kaspersen

Erling Post

Youth Masters

Arbejdsgruppen arbejder med at udvikle Youth Masters konceptet, som er en del af Spor 2; Talent- og trænerudvikling i Bordtennis Danmarks Vækststrategi.

Kommunikationsplan

Gruppen arbejder med at få udarbejdet en kommunikationsstrategi til Bordtennis Danmark, som er en af Spor 4; Digitalisering, kommunikation og formidling i Bordtennis Danmarks Vækststrategi 2022-25.

Henrik Vendelbo

Klaus Dam

Anne Diness

Helle Eckeroth

Jeppe Damsgaard

Emma Buus Nielsen

Berit Hjort Bek

Ekstern - DIF

Eventgruppe i Østdanmark

Eventgruppen har fokus på Bordtennis Danmarks festivaler og funzoner i Østdanmark, som er en del af Spor 1; Vækstteams og klubudvikling i Bordtennis Danmarks Vækststrategi 2022-25.

Marielle Nielsen

Jeppe Damsgaard

Louise Jakobsen

Eventgruppe i Vestdanmark

Eventgruppen har fokus på Bordtennis Danmarks festivaler og funzoner i Vestdanmark, som er en del af Spor 1; Vækstteams og klubudvikling i Bordtennis Danmarks Vækststrategi 2022-25.

Rune Risgaard

Dan Jakobsen

Morten Nissen