1. Bundesliga

Bundesligaen skydes i gang fredag d. 26. med et møde mellem to danskerklubber. Borussia Düsseldorf med Michael Maze (nr. 15 i verden) i truppen møder på hjemmebane Werder Bremen med Allan Bentsen (46) og Mads Sørensen (181).
 
Det ligger helt fast at Bremen stiller med deres to danskere, samt Constantin Cioti, Rumænien (82) og Magnus Molin, Sverige (99). Derimod er det endnu uvist om Michael Maze stiller til start i sæsonens første kamp. Maze kommer ikke til at spille alle kampene for Düsseldorf i denne sæson, og da første opgør netop er mod en af oprykkerne Werder Bremen, er der risiko for at Maze ikke er med, men afgørelsen ligger i hænderne på manager for Düsseldorf, Andreas Preuss’. Düsseldorfs hold tæller også Danny Heister, Holland (46), Bastian Steger, Tyskland (45), Christian Süss, Tyskland (56) og Ryusuke Sakamoto, Japan (159).
 

d_sseldorfhold.jpg  

Düsseldorf til venstre og Bremen ovenfor

Opbakningen til hjemmeholdet bliver enorm, som den altid er i første hjemmekamp i sæsonen, da den ligger sammen med Düsseldorfs Kinderolympiade, der afholdes for 16. gang. I år har denne børnefestival sat ny rekord med 1.428 deltagere, og der spilles på 80 borde i perioden 26.-28. august. Opbakning til danskerne bliver der også, idet en del af det danske landshold, Martin Monrad, Christian Larsen og Christoffer Petersen er på lejr i Düsseldorf, her er det dog ikke til at sige, hvem der holder med hvem.

Kampen kan følges live på www.tischtennis.de  

Spilletider i første runde:

Fredag d. 26.08. kl. 19:30 Borussia Düsseldorf – SV Werder Bremen
Lørdag d. 27.08. kl. 19:00 TTC Rhön Sprudel Fulda Maberzell – TTC Zugbrücke Grenzau
Søndag d. 28.08. kl. 14:00 TSV Schwalbe Tündern – TTC Frickenhausen

 

Forfatter: Jakob Harden
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk