57 kvinder med hver to mænd

Dato: 
13.07.2017

- betyder allerede nu fuldt hus til Penthouse MixMATCH 2017

På billedet er Katja Leoni og Dennis Skaarup i kamp ved Penthouse MixMATCH 2016.

”Vi har lukket for yderligere tilmelding, selv om tilmeldingsfristen var sat til den 10. august”, fortæller Betina Bechersdahl. 

Penthouse MixMATCH afholdes lørdag den 19. august 2017 i Helsingør Hallerne.

Det er 3. år, at stævnet afholdes. Efter to succesfulde stævner i FrederiksborgCentret i Hillerød, har man denne gang valgt at flytte stævnet til Helsingør for at få plads til flere deltagere. Med plads til 30 borde og dermed ca. 60 hold i Helsingør, troede arrangørerne, at det var rigeligt stort til Penthouse MixMATCH 2017, men allerede midt i juni måtte man melde et ”først-til-mølle-princip” ud.

”Jeg er ked af, at vi skuffer nogen, som troede, de havde rigelig tid til at samle et hold og tilmelde sig efter sommerferien”, siger Betina Bechersdahl. Hun opfordrer til, at interesserede både enkelte spillere og hold kontakter hende på 2017mixmatch@gmail.com med henblik på at komme på venteliste, da der kan komme afbud.
Arrangørerne vil i starten af august vurdere, om der er potentiale for at udvide med yderligere fire hold i række B.
Men lige nu vurderer Betina, at de nuværende 57 holdtilmeldinger er så fint fordelt mellem de fire rækker, at der kan arbejdes videre med et yderst fornuftig stævneprogram:

Række A: 16 hold fordelt på 4 puljer
Række B: 20 hold fordelt på 4 eller 5 puljer
Række C: 16 hold fordelt på 4 puljer
Række D: 5 hold som spiller alle mod alle


De 57 tilmeldte hold i 2017.

Det er holdets samlede ratingtal, der afgør rækkeindplaceringen. I år varierer ratingtallet lige fra 2754 på den højest ratede spiller i række A til 825 på de lavest ratede i række D.

”Vi troede egentlig, at det var damen, som var begrænsningen i forhold til antal hold, men det har vist sig, at det har været en større udfordring at finde herrespillere til flere af holdene”, fortæller Betina Bechersdahl, og fortsætter: ”Vi ønsker at ramme bredt lige fra Serie 5 til Eliten og samle spillere på tværs af alder, klub, køn og ratingtal”.

Stort set alle damer fra sidste år, har valgt at deltage igen i år. Jylland og Fyn er godt repræsenteret. Århus-klubben Sisu/MBK stiller med fem rene klubhold. Sidste års vinderhold Team Stefanie (Harbo Christensen - dansk mester i damesingle) får kamp til stregen i år mod både nye og ”gamle” stærke mixmatch team.

Stævnet har først og fremmest fokus på hygge og fællesskab, men der er også seriøsitet at spore. Flere klubber inviterer hen over sommeren til ”mini-mixmatch” træninger - hold øje på facebook og hvis du ikke allerede er meldt ind, så tilmeld dig gruppen ”penthouse mixmatch”.

Se invitationen til stævnet her

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson: 
Betina Bechersdahl
Kontaktperson tlf.: 
51 43 28 06
Kontaktperson e-mail: