Amager rykker op i 1. division

Dato: 
14.05.2020

- og Tølløse, Galten samt Vejle rykker alle en række op.

Dragørs holdtrækning i Bordtennisligaen for herrer for konsekvenser for de underliggende rækker. Viby er, som næste oprykningsberettigede hold allerede rykket op i den bedste række.

I forbindelse med afbrydelse af sæsonen, valgte bestyrelsen af fastlåse den aktuelle stilling, og på baggrund af denne har Turneringsgruppen fastlagt op- og nedrykning mellem de forskellige rækker.
De anvendte principper ved fastlæggelse af op- og nedrykning fremgår af nyhedsindlæg d. 27. marts 2020. Se her

Da kvalifikationskampene til 1. division mellem B75-Amager og Kvik Næstved-Hørning ikke blev afviklet, vil de næste oprykningsberettigede hold være henholdsvis Amager og Hørning.
Oprindeligt skulle afvikles to kvalkampe for oprykning til 1. division. Disse kampe kunne ikke afvikles som følge af Corona-situationen og det blev i stedet de to kredsvindere som fik tildelt oprykningspladsen til 1. division.
Eneste brugbare parametre ved en sammenligning af hold i to forskellige kredse er placering i rækken, kamppoint og kampscore. Dette er et princip, som er anvendt flere gange i lignende situationer og senest i forbindelse med en afklaring af oprykning til 2. division mellem Sjørring og Tølløse. Her lå Sjørring klart bedst på alle parametre.
Samme princip anvendes i valget mellem Amager og Hørning. Her er Amager bedst på alle parametre. Amager rykkes derfor op på den ledige plads i 1. division og Hørning vil være næste oprykningsberettigede hold.

Når Amager rykkes op i 1. division, efterlader det endnu en ledig plads - denne gang i 2. division. Næste oprykningsberettigede hold fra 3. division kreds 1 er Tølløse som rykkes op i 2. division.

Silkeborg har med henvisning til Turneringsreglementets §19 stk. 1 meddelt, at de ønsker at trække deres 2. divisionshold. Da holdtrækningen er oplyst før d. 1. juni, er der ikke krav om, at Silkeborg skal trække deres lavest rangeret hold.

Desuden rykker Galten FS op i 2. division kreds 2 og Vejle BTK op i 3. division kreds 2.

Behandling af spørgsmål samt fastlæggelse af hvilke hold der skal tildeles de ledige pladser, afventer udløb af tilmeldingsfristen. Turneringsgruppen ønsker et samlet overblik over holdtrækningerne før de sidste pladser besættes.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
43 26 21 11