Bordtennis Danmarks julekalender 2019

Kategori: 
Dato: 
30.11.2019

- fra 1. december vil du hver dag frem mod jul kunne åbne en låge her på hjemmesiden.

Jul er ensbetydende med traditioner. Således også på Bordtennis Danmarks hjemmeside, hvor du hver dag frem mod jul vil kunne åbne en låge i julekalenderen.

Julekalenderen er tiltænkt alle unge som ældre batsvingere. Du vil kunne opleve både nutidige og ældre videoklip, der forhåbentlig kan bringe smil og minder frem hos læserne. Undertegnede har bl.a. været en tur i det private VHS-arkiv for at finde materiale til julekalenderen - og kan derfor allerede nu beklage den manglende kvalitet både i tv-billederne og i spillet.

Nostalgi-quiz

I de fleste af lågerne vil der være et eller flere spørgsmål. Hvis du kan svare rigtigt på den pågældende dags spørgsmål, så send dit/dine svar til undertegnede på carsten.egeholt@bordtennisdanmark.dk senest den 24. december. Du får så et lod med i bowlen, når der skal trækkes lod om 10 signerede dvd’er med titlen ”EM-triumfer i Stuttgart”, hvor du kan komme i det nostalgiske hjørne ved at genopleve de største øjeblikke fra EM i Stuttgart i september 2009, da Michael Maze blev Europamester i herresingle og hvor det danske herrelandshold vandt sølv. Det er høj kvalitet og fantastiske slowmotion-billeder, hvor du kan aflæse teknikken hos de bedste spillere. Se bl.a. sammendrag af holdfinalen Tyskland mod Danmark, semifinalen i herresingle mellem Michael Maze og Timo Boll samt finalen i herresingle mellem Michael Maze og Werner Schlager.
Tøv ikke - jo flere dage du har de rigtige svar, jo flere lodder får du med i bowlen, når der skal trækkes lod mellem jul og nytår.

Jule(op)gaver

En af idéerne med julekalenderen er, at din klubtræner vil lege med og sørge for at finde frem til, hvem på træningsholdet, der skal åbne dagens låge.
I halvdelen af de 24 låger (de ulige datoer) vil man nemlig finde en opgave, der skal løses af en spiller på træningsholdet.
Vi kan naturligvis ikke afsløre, hvad der gemmer sig bag lågerne, men sikkert er det, at der hver dag vil være et godt råd, som du kan tage med dig. Og så er der også en masse bordtennisspillere, der har fødselsdag frem mod jul.
Alle i træningsgruppen kan naturligvis være med, og vil man være med i julehyggen, så skal man love at fuldføre sin opgave inden juleaften.

Hvem skal åbne lågerne?

På hver træningsdag frem mod jul kan I bede jeres træner medbringe et spil kort. Læg det antal kort ud på bordet, som der er spillere på træningsholdet. Den der får f.eks. ”hjerter dame”, åbner lågen den efterfølgende ulige dato og får sin opgave.
Vi håber, at I rundt omkring i klubberne vil være med til at åbne lågerne i julekalenderen, der er tiltænkt som et hyggeligt og anderledes indslag, der endda i 12 af lågerne også indeholder en seriøs idé som supplement til klubtræningen.

Vi glæder os til jul - nu skal vi bare sove 24 gange mere…ho, ho, hooooo!

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09