Bordtennis Danmarks julekalender 2019

Kategori: 
Dato: 
15.12.2019

- kalenderlågen søndag den 15. december med bl.a. et interview med Pia Toelhøj om at være bordtennisspiller på fuld tid i Sverige.

I december vil der hver dag frem mod jul blive lagt en kalenderlåge på hjemmesiden. Læs mere om "reglerne" i Bordtennis Danmarks julekalender her

Jule(op)pgave:
Du skal bage kage, som du skal nyde sammen med resten af træningsholdet efter næste træning. Desuden skal du skal skrive mindst fem regler op på en seddel og hænge den op i klublokalet eller i træningshallen, så alle kan få glæde af dine tanker/idéer som f.eks. kunne være:
1. I klubben skyder vi ikke bolde efter hinanden.
2. Det er forbudt at ramme trænerne, når de kører Kina-træning osv. (...du har sikkert et par bedre idéer)

Dagens videoklip:
Afslappet spillestil hentet fra TableTennisDaily den 10. december 2019. Se klippet her

Nostalgisk hjørne (konkurrence):
Pia Toelhøj fortæller i et interview i forbindelse med, at hun skulle kommentere DM ungdom i 1990 i Tåstrup om, hvordan tilværelsen er som full time bordtennisspiller i Sverige.

Spørgsmål
1. I 1990 vandt Pia Toelhøj bronze i damesingle ved DM senior i Faaborg. Hvem tabte hun til i semifinalen?

Send dit svar til undertegnede på carsten.egeholt@bordtennisdanmark.dk senest den 24. december. Hvis alle dine svar den pågældende dag er rigtige, får du et lod med i bowlen, når der skal trækkes lod om 10 signerede dvd’er med titlen ”EM-triumfer i Stuttgart”.

Råd:
Lad ikke en lille diskussion ødelægge et godt venskab.

Dagens fødselsdage:
100 bordtennisspillere på portalen har fødselsdag i dag blandt dem den para-olympiske mester fra 1996 i Atlanta Brian Nielsen, B 75, der fylder 53 år, Roskildes formand Johanne Tschernja, der fylder 55 år og Brian Hoffmann, Amager, der fylder 39 år - tillykke!


Dagens fødselsdagsbarn Brian Nielsen, der har leddegigt i svær grad, vandt EM-guld individuelt i 1991 i Barcelona samt Para-olympisk guld i single i Atlanta i 1996. Desuden har han vundet bl.a. hold-guld fra Paralympics i 1992 i Barcelona. Brian Nielsen fik tildelt hæderen ”Nordjysk Idrætspris” i 1997 foran verdensnavne som; speedwaykøreren Hans Nielsen og bokseren Søren Søndergaard.


Et par herlige billeder af Roskilde Bordtennis' nuværende formand Johanne Tschernja i en lidt yngre udgave fra et stævne den 16-17/2-1980 i Glostruphallen.

Vedhæftet dagens kalenderlåge (nederst) kan du se deltagerlisten ved OBC Smedegårdens stævne i 1982 med 1. afdeling af Stiga Grand Prix som i øvrigt blev vundet af Michael Daugaard, Brønshøj foran Claus Pedersen, Brønderslev. Mange fra den gang har fortsat ofte battet i hånden.

Vi glæder os til jul – nu skal vi bare sove 9 gange mere…ho, ho, hooooo!

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09