Danmarks bedste pantspiller

Kategori: 
Dato: 
24.06.2020

- bordtennisspiller Peter Rosenmeier (th.) dyster mod bryder Fredrik Bjerrehus i Pant Cup 2020. Kampen livestreames på Facebook i aften kl. 20.00.

For at øge danskernes opmærksomhed omkring pant afholder Dansk Retursystem Pant Cup 2020, hvor otte sportsudøvere kæmper mod hinanden om at blive Danmarks bedste pantspiller.
Parabordtennisspiller Peter Rosenmeier fra Hadsund er blandt deltagerne. Han skal i aften dyste mod bryder Fredrik Bjerrehus ved pantautomaten i en kamp, der livestreames på Facebook fra kl. 20.00.

Sportsudøverne skal være med til at sætte fokus på, at flere end ni ud af 10 flasker og dåser kommer tilbage i systemet, men at det samtidig betyder, at 125 millioner flasker og dåser årligt ikke lander i automaten. Det svarer til 22 flasker og dåser per dansker, der i stedet kunne gå til genanvendelse. I Danmark er vi verdensmestre i at pante, men vi kan godt blive bedre.

Læs meget mere i vedhæftede pressemeddelelse og på danskretursystem.dk/pantcup.

Dansk Retursystem opfordrer danskerne til at udfordre en ven til også at dyste i pantning på sociale medier med hashtagget #PantCup2020. Deltagerne konkurrerer om at få deres kamp kommenteret af Flemming Toft, der kommenterer alle kampe i Pant Cup 2020.

Regler
 
Hver deltager har 20 pantemballager, som de skal pante så hurtigt som muligt. Den der først står med flaskebonen i hånden har vundet. To deltagere dyster mod hinanden, og vinderen går videre til næste runde.
 
De otte deltagere er:
Cathrine Dufour, dressur
Jeanette Ottesen, svømning
Jonas Knudsen, fodbold
Mads Mensah, håndbold
Peter Rosenmeier, bordtennis
Rune Glifberg, skate
Sverri Nielsen, roning
Fredrik Bjerrehus, brydning
 
Kampdatoer:
De indledende runder spilles den 21., 24. og 28. juni samt den 1. juli.
Semifinalerne spilles den 5. og 8. juli.
Finalen spilles den 12. juli.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson: 
Caroline Grønkjær Ahrenkiel
Kontaktperson tlf.: 
29 89 24 70
Kontaktperson e-mail: