DBTU indgår sponsoraftale med Butterfly

Kategori: 
Dato: 
03.05.2019

- Dansk Bordtennis Union indgår sponsoraftale med verdens største bordtennistøjmærke Butterfly.

I forbindelse med det individuelle VM i bordtennis i Budapest mødtes Dansk Bordtennis Unions formand Anders Mølgaard med præsidenten for japanske Butterfly Takako Osawa for at underskrive en ny sponsoraftale mellem Butterfly og Dansk Bordtennis Union. Butterfly kommer således til at levere tøj og udstyr til de danske landshold fra og med 1. august 2019. Første gang man kommer til at se spillerne med de karakteristiske sommerfuglevinger på tøjet, bliver til hold-EM i Nantes i september.

”Vi er enormt stolte af, at det er lykkedes for dansk bordtennis at lande denne aftale med Butterfly. Bordtennissporten udvikler sig enormt i disse år og antallet af turneringer på ITTF’s World Tour vokser år for år. Det er ved disse turneringer, at spillerne optjener point til verdensranglisten, og det er her spillerne eksponeres overfor de voksende seertal på sportens streamingtjenester. Butterfly har i en årrække været personlig sponsor for vores topspillere, Michael Maze og Jonathan Groth, og de har nu besluttet, at de gerne vil udvide samarbejdet. Det fortæller mig, at vi gør mange ting rigtigt i dansk bordtennis,” udtaler Anders Mølgaard.

Takako Osawa kender ganske godt til vores bedste spillere og selvfølgelig håber begge parter, at dette samarbejde kan være med at sikre dansk deltagelse ved OL i Tokyo 2020, men præsidenten for Butterfly var også meget interesseret i det arbejde, som de danske bordtennisklubber laver i samarbejde med skolerne, bl.a. i form af Skole OL.

Præsidenten var ligeledes meget interesseret i at høre om de danske erfaringer med 60+ spillere. I et land med en af verdens ældste befolkninger er det et område, som har stor bevågenhed og præsidenten kunne fortælle, at man i Japan har klubber og turneringer kun for kvindelige 60+’ere. ”Så langt er vi ikke kommet endnu i Danmark, men antallet af 60+ spillere i Danmark stiger hvert år med to ciffrede vækstrater,” konstaterer Anders Mølgaard.

DBTU har igennem de sidste 10 år haft et samarbejde med svenske Stiga. DBTU har haft et rigtig godt samarbejde med vores svenske venner i Stiga, men har altså nu valgt at indgå en aftale med verdens største bordtennis leverandør Butterfly, der nu skal levere udstyr til de danske landshold.

DBTU vil derfor gerne benytte lejligheden til at rette en stor tak for 10 års godt samarbejde til Stiga.


Præsidenten for japanske Butterfly, Takako Osawa (tv.) og DBTU's formand Anders Mølgaard (th.) underskriver i Budapest en ny sponsoraftale mellem Butterfly og Dansk Bordtennis Union.

Forfatter: 
Anders Mølgaard
Kontaktperson tlf.: 
30 31 53 73
Kontaktperson e-mail: