DBTU's bestyrelse indbyder til ledermøde

Dato: 
14.01.2018

- for klubledere, lokalunioner og DBTU-udvalg og -arbejdsgrupper d. 20. januar 2018 i Odense

Dansk bordtennis står foran en spændende og udfordrende tid. Vi har sammen med DIF indgået en strategiaftale for de næste 4 år - og den er ambitiøs.

Der er mange initiativer og målsætninger i planen, og skal man trække et centralt element ud og samle i ét ord må det være ”samarbejde”. Samarbejde mellem DBTU, Lokalunioner og klubber, og ikke mindst klubberne imellem. Læs den samlede strategiaftale her. Samtidig står vi overfor en tid, hvor midlerne fra DIF og Team Danmark samlet set er under pres, og det kan mærkes i specialforbundene, og også hos os.

I DBTU´s bestyrelse har vi et stærkt ønske om at udvikle sporten, og målet er klart – stærkere klubber med flere medlemmer. Det vil vi gerne investere i, og det koster penge. Derfor er det også nødvendigt at kigge på indtægterne, herunder den nuværende licensstruktur.

Vi vil rigtig gerne drøfte den netop indgåede strategiaftale og tankerne om fair licens med især Jer klubbestyrelser. Vi vil også gerne i dialog med Jer omkring indholdet i strategiplanen, bl.a. på træneruddannelsessiden, og så skal vi finde konkrete løsninger på forskellige hvordan-, hvem- og hvor-spørgsmål.

Vi har derfor valgt at åbne det årlige DBTU- og Lokalunionsledermøde i Odense for alle klubbestyrelser. Det har vi i øvrigt planer om også at gøre i fremtiden.

Jeg vil derfor kraftigt opfordre Jer til at tilmelde Jer mødet i Odense, hvor jeg glæder mig til en fantastisk dag sammen med de mennesker, som kan/skal få tingene til at ske.

Dagsorden for ledermødet findes her, og mødestedet er hotel Scandic i Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV.

Fordi Jeres deltagelse på ledermødet har stor værdi, har DBTUs turneringsudvalg fritaget kampflytninger fra denne weekend for kampflytningsgebyr. Med det håber vi at se endnu flere klubber repræsenteret til ledermødet. 

 

Tilmelding til ledermødet sker ved at sende en mail til DBTU’s sekretariat (peter.busck@dbtu.dk) senest den 16. januar, der i øvrigt er DBTU’s 75 års fødselsdag!

 

Med sportslig hilsen og ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.

Anders Mølgaard, formand for DBTU

Forfatter: 
Anders Mølgaard
Kontaktperson: 
Peter Busck-Nielsen
Kontaktperson tlf.: 
43262112
Kontaktperson e-mail: