En test for spillere og trænere

Dato: 
08.03.2012

- ved weekendens Danmark Top 12...

DBTU DBTU DBTU DBTU
STIGA STIGA STIGA STIGA

En af denne sæsons vigtigste turneringer står for døren, og endnu engang ser det ud til at flere af rækkerne ved ungdoms top 12 kommer til at være meget tætte.

Dame U21/junior har deltagelse af 3 af vores seniorlandsholdsspillere, der alle vil jagte en kineser, og hvis en af dem skal løbe med sejren jkræver det at man overkommer denne ”kinesiske mur”.

Herrejuniorrækken er denne gang mere åben end nogensinde, med Ruben som favorit efter sejre i 3 ud af 4 gp-turneringer.

De andre spillere i juniortruppen vil være klare til at tage del i jagten på ham, og det kan godt gå hen og blive den der har den bedste fysik, og derved kan holde niveauet i de sidste kampe søndag eftermiddag, der løber med sejren.

CLAUS SKOV

I drengerækken er Anders Lind klar favorit, efter sin flotte 6-plads ved Europa top 10.

På trods af dette, er jeg sikker på at de andre drengespillere vil tage udfordringen op, og vise at vi også har andre drengespillere i Danmark der holder højt niveau.

For første gang i mange år, har jeg i denne sæson haft mulighed for at operere med en pigetrup på 6-8 spillere. Talentfulde spillere der i større grad en tidligere, har vist kombinationen af talent og viljen til at træne hårdt.

Denne kombination gør, at jeg er sikker på at vi ved top 12 vil se mange kampe med højt niveau i pige/yngrepige-rækken, hvor pigerne viser de store fremskridt de har gjort i denne sæson.

SOPHIE WALLØE (Foto: Jens Luckenbach)

Som altid vil ”talentrækken” yngredrenge, være en af de rækker jeg følger mest med i - de seneste år har der været et rigtig godt niveau i denne række, og det bliver spændende at se om der skulle være en ny Maze elle Groth blandt deltagerne.

Som altid er ungdoms top 12 også en test for klubtrænerne. De 11 kampe på 2 dage, giver også klubtrænerne mulighed for at vise, hvor gode de er til at påvirke deres spillere i en positiv retning før, under og efter kampene.

Jeg håber desuden også at se en ”skov” af videokameraer nede ved siden af klubtrænerne, da de mange kampe giver masser af muligheder for at optage situationer der kan og skal arbejdes med i træningslokalet.

Under Mesterskaber & Stævner -> Grand Prix & Top 12 kan man læse mere om Danmark Top 12 - under Statistik -> Danmark Top 12 kan man se samtlige vindere af turneringen siden 1986.

- via linket herunder kan man se programmet, samt få praktiske oplysninger om Danmark Top 12.

Forfatter: 
Mads Sørensen
Kontaktperson: 
Mads Sørensen
Kontaktperson tlf.: 
29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: