Er du bordtennis-krydsords ekspert?

I 1990erne kunne man flere gange gætte med på quiz’er og bordtennis-krydsord i Bordtennis Bladet.

Der findes sikkert en del bordtennis-entusiaster ude i bordtennis-Danmark, der hurtigt kan konstruere krydsord og lignende, som kunne være sjove at gætte med på. Det er dem, der nu opfordres til at komme ud af busken og sende en bordtennis-krydsord, måske en videoquiz eller andet til DBTU, der så vil sætte en konkurrence op på hjemmesiden.

Hvis dit indsendte bud på en ”bordtennis-krydsord” bruges på hjemmesiden, vil du blive præmieret for indsatsen med to ”OL i Rio 2016” polo t-shirts fra Jack & Jones efter eget valg.

20 års jubilæum

Undertegnede var en af dem, der som glad amatør kastede sig ud i at lave en bordtennis-krydsord til Bordtennis Bladet for 20 år siden. Som det tydeligt kan ses, behøver du ikke være ekspert for at prøve kræfter med at udarbejde en bordtennis-krydsord.

Vi udlodder naturligvis også to OL 2016 t-shirts efter eget valg til den, der er i stand til at løse bordtennis-krydsord’en fra 1997. Hvis der kommer flere rigtige besvarelser, vil der blive trukket lod om de to t-shirts. 
Send dit bud på mail til carsten.egeholt@dbtu.dk senest søndag den 12. februar.

Print bordtennis-krydsord’en. Tag et billede, når du har løst den og send den til undertegnede.
I feltet lige under øverste venstre hjørne kan det være svært at læse teksten. Der står: ”Initialer på Dansk Mester i 1995”.


Det er to af disse polo shirts/t-shirts, at der dystes om. Foto: CE.


 

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk