Fastholdelse af spillere…

Kategori: 
Dato: 
31.05.2013

Stor undersøgelse igangsat...

 

Tak til de frivillige i Dansk BordTennis Union for jeres store indsats!

Med helt uvurderlig hjælp fra de frivillige i klubberne, er der indsamlet 1187 mailadresser på tidligere spillere. Dette gør det nu muligt, at gennemføre en undersøgelse af hvorfor spillere – unge som gamle – stopper med at spille bordtennis. Viden om årsagerne til frafaldet, vil give mulighed for at udvikle redskaber og aktiviteter, der kan hjælpe med at fastholde flere i bordtennissporten.

”Hvorfor stoppede du til bordtennis?” lyder overskriften på den mail, der netop er sendt til de tidligere spillere sammen med et link til et spørgeskema. Spørgeskemaet besvares online på 5-7 minutter, og blandt de besvarelser, der er modtaget inden fredag den 7. juni 2013 kl. 14.00 trækkes lod om en IPad mini. Besvarelserne behandles naturligvis anonymt.

Klubberne er velkomne til at sende linket til spørgeskemaet ud til tidligere medlemmer. Bemærk at besvarelse af spørgeskemaet er forbeholdt tidligere spillere.

Spørgeskemaet finder du her

Det er bordtennisklubberne i Danmark, Dansk Bordtennisunion, JBTU, FBTU, ØBTU, BBTU og Danmarks Idræts Forbund der har sat sig for, at undersøge årsagerne til det frafald af spillere og medlemmer, der er i bordtennissporten.

 

 

 

Forfatter: 
Annemarie H. Kristensen
Kontaktperson: 
Annette Westermann
Kontaktperson tlf.: 
43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: