Fem ramte 11 rigtige

Kategori: 
Dato: 
25.03.2020

- i konkurrencen, hvor der skulle gættes 11 vindere.

Der kom i alt 23 svar i videoquiz'en. Fire havde alle 11 svar rigtige. Det var:

Thomas Sørensen
Mads Jørgensen
Ida Bønding-Schøssler
Romeo Rabade-Lieber
Claus Arnsbæk

Der er nu trukket lod og vinderen, der kan se frem til at modtage en t-shirt signeret af Jonathan Groth blev: MADS JØRGENSEN

I første omgang var Claus Arnsbæk ved en fejl ikke med blandt dem, der havde alle 11 svar rigtige. 

Videoproducent Magnus Mallander er opmærksom på, at han havde misset en femte deltager med 11 rigtige svar. "Undskyld til Claus Arnsbæk for den pinlige fejl. Da Claus Arnsbæk var i konkurrence med Thomas Sørensen om en kaffe til vinderen og begge fik 11 rigtige, bliver kompromiset, at jeg byder på en kaffe til begge næste gang de mødes. Vi laver ikke ikke nogen ny lodtrækning, så Mads Jørgensen er stadig vinder af en signeret t-shirt. Vi lover bedring i rettelse-processen til næste quiz".
Også Christoffer Petersen havde en kommentar til den 'glemte' Claus Arnsbæk: ”Claus deltager i for mange af disse ting og vinder for ofte, så han er disket pga. mangelfuld fairness over for resten BT-Danmark".

Magnus Mallander, områdeansvarlig for dame seniorer og ungdom i Bordtennis Danmark har lovet endnu en videoquiz i næste uge. Hold dig opdateret her på hjemmesiden eller på BTDKs facebookside.
Video med de rigtige svar kan ses herunder:

 

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09