Flot debut for Danish International

Kategori: 
Dato: 
17.05.2016

- Hillerøds nye pinsestævne kom godt fra start

Line Tækker Tarbensen, Esbjerg øverst på skamlen foran Louise Foldøy Steffens, Brønshøj og med Kornelia Jönsson, Hasle og Mia Dong, Virum på delt tredjeplads.

Fra lørdag til mandag husede FrederiksborgCentret i Hillerød 120 unge bordtennisspillere fra fire lande – Sverige, England, Frankrig og Danmark til den første udgave af den kombinerede hold- og singleturnering Danish International for ungdomsspillere.
Holdturneringen som blev afviklet med indledende kampe lørdag og afsluttende A-, B-, og placeringskampe mandag, havde deltagelse af 56 to-mandshold fordelt i fem rækker. Singleturneringen var placeret søndag, og på den måde var der garanteret kampe for alle spillere alle dagene.
DBTU’s ungdomsansvarlige Christoffer Petersen havde udtaget en trup med 13 spillere, og brugte stævnet til at give spillerne på ungdomslandsholdet en masse kampe og samtidig se spillerne an, inden de sidste udtagelser til ungdoms EM i Zagreb fra 8-17/7-2016.

Stærke franskmænd

Danish International havde tiltrukket spillere fra det sydlige Sverige, en større delegation fra England og et enkelt hold fra Frankrig. Særligt det franske hold fra comité Alpes Maritimes viste sig at være stærke, og de endte øverst på skamlen foran Danmarks egne stærke spillere i Cadetboys-rækken.

En ny pinsetradition?

I Hillerød er der glæde over, at arrangementet lykkedes.
Torsten Hansen, der er næstformand i Hillerød og en del af stævnegruppen evaluerer dagen derpå.
”Vi er glade for, at så mange spillere og ledere har bakket op om stævnet. Vi søsatte idéen for et år siden, og vi har arbejdet hårdt på at skabe et godt stævne, som gerne skulle blive en tradition. Mange ting lykkedes, og det er vi glade for. Undervejs måtte vi også konstatere, at ikke alt gik, som vi havde håbet - men vi fik en masse vigtig erfaring, som vi kan bruge, når vi går i gang med at planlægge Danish International for næste år. Vi har allerede fundet dato for planlægningsmødet”.

Resultater fra Danish International

danishinternational.dk kan man se placeringerne sammen med billederne fra præmieoverrækkelserne.  Det er også muligt at se alle resultaterne fra de enkelte kampe.

Se billeder fra Danish International her

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: