Fredensborg Skole indtager finalepladserne

Dato: 
16.05.2019

- hele 4 klasser ligger p.t. i TOP-5

Foto: Poul Danborg.

5. A og B fra Fredensborg Skole

Otte klasser fra Fredensborg Skole deltog i lokalstævnet på Wilhelmsro Skolen d. 15. maj.
Der var ingen tvivl om, at eleverne fra Fredensborg Skole 4. og 5. klasse havde øvet sig på Skole OL - Bordtennis, da klasserne kom til lokalstævne i Skoles Idrætshal.
Det kunne blandt andet tilskrives dygtige og uddannede idrætslærere, der havde været på ½-dagsuddannelse 7 uger før lokalstævnet. Her havde lærerne opnået egen-færdighed, viden om børns motivation for bevægelse og gennemgået mange træningsøvelser i 4-6-ugersforløbet, der havde skabt en god mestring blandt eleverne. Eleverne havde blandt andet øvet sig på Klassens Jonglører, hvilket kunne ses, idet der gik noget tid før boldene begyndte at hoppe på gulvet. Og havde man en dårlig fod, var man selvfølgelig med til at bruge armen i Klassens Jonglør og bidrage til fællesskabet.

Anja Bech Jensen, formand for Fredensborg BTK og arrangør af Lokalstævnet, havde gjort scenen klar med velkomstflag ved indgangen og en fuldt opstillet hal. De 8 klasser som deltog, ankom med to klasser af gangen og dystede i de tre Skole OL Bordtennisdiscipliner.

DBTU siger tak for et godt arrangement.

 

Kontaktperson: 
Poul Danborg
Kontaktperson tlf.: 
24 95 40 10
Kontaktperson e-mail: