Hæder til nordjysk klub-ikon

Kategori: 
Dato: 
23.06.2020

- 67-årige Hugo Sørensen (tv.) fra Brønderslev er tildelt Guldnålen, som er den højeste hædersbevisning i dansk bordtennis.

På billedet ses fra venstre Hugo Sørensen, Kaj Ove Bendixen og Jens Knudsen. Førstnævnte hædres nu for gennem årene at have ydet en kæmpe indsats for BI Bordtennis. Foto: Privat.

Gennem mere end 40 år har Hugo Sørensen sat sit solide aftryk på BI Bordtennis. Hugo er æresmedlem i klubben, hvor han ud over at spille holdkampe, har besiddet samtlige poster i bestyrelsen. I begrundelsen for at tildele klub-ikonet en Guldnål hed det bl.a.: "Hugo Sørensen har gennem årtier været en særdeles fremtrædende, succesrig og ikke mindst respekteret leder for BI-Bordtennis og et fyrtårn for sporten i Nordjylland og nationalt".

Caspar Birk, journalist på Nordjyske.dk har skrevet en læseværdig artikel om Hugo Sørensen i avisens online-udgave. Læs den her


Billedet er taget sidste år i forbindelse med en afdeling af Skole OL på BI-Centret i Brønderslev. Fra venstre Jens Knudsen, Caspar Birk, Hugo Sørensen og Kaj Ove Bendixen. Som tidligere skoleleder af Hedegårdskolen kendte Hugo Sørensen både lærere og spillere ved stævnet.

Stort tillykke med Guldnålen!

Læs artiklen ”Bordtennis i Brønderslev gennem 75 år” fra 27/9-2019 her
Læs artiklen ”En ny sæson truer” fra 22/8-2018 med bl.a. interview med Hugo Sørensen i TV Nord-reportage sendt 15/1-1990. Klik her

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09