Hillerød vandt klubpokalen

Dato: 
16.10.2017

- ved Sisu/MBK Aarhus Open, hvor ca. 350 spillere deltog

På billedet glade spillere fra Hillerød med klubpokalen.

"Vi var ca. 50 spillere mere end sidste år, hvilket vi bl.a. kunne mærke på overnatningsfaciliteterne i klubben, der var fuldstændig booket op", fortæller stævneleder Michael Klausen efter det 20. Sisu/MBK Aarhus Open, der i den forgangne weekend blev afholdt på ialt 32 borde i Brabrandhallerne.

Hillerød var helt suveræne i pointdysten i år. På trods af at Sisu/MBK vandt Dame Elite samt Herre klasse 3-7 var der ikke noget at hamle op med spillerne fra Hillerød.
"Hvert år stiller de til start til vores stævne, og hvert år har de nogle meget talentfulde spillere med. Hillerød er den klub, som har vundet klubpokalen flest gange", fortæller Michael Klausen, der desuden var imponeret over, at Brønderslev og Virum høstede mange point trods et lavt antal deltagere.
Hillerød vandt med 730 point (28 spillere). Derefter fulgte arrangørklubben Sisu/MBK med 552 point (47 spillere), Silkeborg med 424 point (19 spillere), Brønderslev med 395 point (9 spillere) og Virum med 373 point (6 spillere).

Stævnet var efter et års pause tilbage som Grand Prix-stævne og vinderne af de seks Penthouse Grand Prix-rækker blev:

  • Drenge Elite: Cristian David Hold, Silkeborg
  • Pige Elite: Jocefina Haagensen, Hvidovre
  • Herre junior Elite: Daniel Simonsen, Hillerød
  • Dame junior Elite: Jocefina Haagensen, Hvidovre
  • Herre senior Elite: Yujia Zhai, Kina (Roskilde)
  • Dame senior Elite: Mie Binnerup Jacobsen, Sisu/MBK


I herre elite single mødtes engelske Tom Jarvis, Hillerød (tv.) og kinesiske Yujia Zhai, Roskilde (th.) i finalen, som blev vundet af Zhai, der nu også fører i den samlede Penthouse Grand Prix-stilling efter to afdelinger af i alt fem. Foto: Facebook.

Se finalen i herre elite single her
Se resultater fra Sisu/MBK Aarhus Open her
I hver af de seks Grand Prix-rækker kvalificerer de otte bedste spillere sig via deltagelse ved mindst tre Grand Prix-stævner til finalestævnet, der bliver afholdt i Odense. Den samlede stilling i Penthouse Grand Prix-serien kan ses her

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: