I morgen går det løs

Dato: 
09.07.2009

- indtryk før UEM-starten...

ETTU  EM FOR UNGDOM 2009  ETTU


Den danske trup er vel ankommet til Prag, og har overstået deres første træning ved bordene i O2 Arena - en del af spillerne er overvældet over størrelsen på den enorme hal, der bl.a. har budt på VM i ishockey og koncerter med fx Bruce Springsteen.

I spillernes egen blog, der efter planen er at finde i cyberspace i morgen, kan man læse mere om de mange, store indtryk fra Tjekkiet - selvom Danmark kun har en enkelt debutant, er UEM stort hver eneste gang!Dansk sommervejr i Tjekkiet - og tjekkisk organisation
Der har været tendens til dansk sommervejr - regnbyger - i den tjekkiske hovedstad, men i hallen er der til tider subtropisk klima, selvom turneringen endnu ikke er gået i gang.

- det bliver varmt fra i morgen, når samtlige 28 borde er i gang - på én gang!

De tjekkiske værter lever indtil videre op til forventningerne, der aldrig er store, når begivenheder af denne kaliber afholdes i denne del af Europa:

De frivillige hjælpere gør hvad de kan for at kompensere for deres overordnedes fejl og mangler, men forvirringen er stor, når hovedet ikke ved hvad r.... gør - og omvendt!

MEN i morgen kl. 9:00 går det løs - Danmarks yngste hold indleder turneringen, og drengenes erklærede målsætning er at stå på podiet, når medaljerne overrækkes tirsdag aften!

EM FOR UNGDOM 2009 | DANMARK

EM for Ungdom 2009 kan følges på dbtu.dk via linket - og hos ETTU & ČAST ved at klikke på de respektive logoer øverst på siden...

Forfatter: 
Henrik Sørensen
Kontaktperson: 
Mads Flod-Sørensen
Kontaktperson tlf.: 
29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: