Indbydelser til DT 2019/2020

Dato: 
09.05.2019

- til Danmarksturneringen (DT) for 1. division kvinder samt ungdom. Tilmeldingsfrist senest mandag den 20. maj.

Bordtennis(bold) på hjernen - Ann-Christine Rosager Christensen, Hvidovre ved Top 12 i 2019. Foto: Kim Holm Pedersen.

Invitationer til Danmarksturneringen (DT) for 1. division kvinder samt ungdom 2019/2020 er nu udsendt på mail til samtlige klubber samt til denne sæsons kontaktpersoner på samtlige DT-hold. Der er tilmeldingsfrist mandag den 20. maj 2019, dette af hensyn til planlægning af kvalifikation.

DT Ungdom 2019-2020

Der indbydes i følgende rækker: Herre Junior, Drenge Division og Pige Ungdomsdivision. Der gøres opmærksom på, at det kun er muligt at spille i en ungdomsaldersklasse; altså enten junior DT eller drenge DT. Dog kan drengedivisionsspillere godt fungere som reserver i Juniordivisionen, jf. Turneringsreglementet §10a stk. 3.
I alle ungdomsrækker er det jævnfør Turneringsreglementet §20 stk. 1a muligt at tilmelde op til to hold i hver række.
Pige Ungdomsdivisionen vil i år også være åben for dame juniorspillere, såfremt disse ikke har mere end 1500 ratingpoint ved turneringsstart eller eventuelt kvalifikationsspil.

Betingelser for deltagelse i ungdomsdivisionerne: Der henvises til DBTU’s direktiv om krav til uddannede trænere i DT-klubber 2018-2021, som kan findes på DTBU’s hjemmeside under Klubservice og Regler. Direktivet er gældende for juniordivisionen fra 2019-2020.

DT Kvinder 1. division 2019-2020

Hermed inviteres alle klubber til at deltage i næste sæsons 1. divisionsrække for damer. Såfremt der er flere klubber, som er interesseret, end der er pladser, vil der blive spillet kvalifikation om de ledige pladser samt om reserverækkefølge.
Silkeborg, der vandt 1. division, har valgt at trække holdet, hvorfor der et en ledig plads i elitedivisionen. Roskilde vandt kvalkampen over Københavns BTK og bliver dermed i Elitedivisionen. Københavns BTK er tilbudt den ledige plads i Elitedivisionen. Der er plads til otte hold i kvindernes Elitedivision samt i kvindernes 1. division.

Slutstillingen i damerækkernes grundspil i indeværende sæson giver følgende hold i rækkerne til næste år:

Elitedivision
Hillerød GI, Viby, Greve, OB, Hvidovre, Ballerup, Roskilde
Ledig plads

1. division:
AF Sorø BTK (N), Roskilde 2, Ballerup 2, Københavns BTK, Sisu/MBK, Helsingør
Ledig plads
Ledig plads

Alle hold bedes venligst bekræfte deres fortsatte deltagelse i rækkerne i den kommende sæson, senest mandag den 20. maj 2019, så vi ved, om der er evt. er flere ledige pladser.
Turneringsudvalget opfordrer klubberne til at få styr på reglerne således, at ingen spillere bliver låst eller idømmes karantæne. Turneringsreglement for 2019-2010 vedhæftet.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: