Magnus Mallander tiltrådt som ungdom- og damesenior ansvarlig for BTDK

Kategori: 
Dato: 
07.08.2019

- torsdag den 1. august startede en ny central sportsleder i BTDK, det er den unge 25-årige Magnus Mallander fra Sverige, som er ansat til at styre den sportslige fremtidige strategi for dansk ungdoms- og damesenior elite.

Det betyder, at BTDK har fået en leder, som skal tilbringe mange timer i hallen som træner, men som også skal bruge tid på at udvikle de bedst mulige klubmiljøer for vores elite ungdomsspillere. I samarbejde med de relevante klubtrænere og spillerne selv, skal der lægges en strategi for at opnå den maksimale fremgang hos vores ungdomsspillere, så de forhåbentligt kan blive en del af seniorlandsholdet en dag.

BTDK skal skabe en ny tradition for dame senior eliten!

Magnus har, på trods af sin unge alder, meget erfaring med at træne pige- og damespillere. Både fra hans tid som træner i Halmstad og fra hans seneste job for det svenske forbund som leder for pigelandsholdet. Denne erfaring skal Magnus bruge til at skabe en tradition hos vores kommende damelandsholdspillere. En tradition hvor flere damer er indstillet på at satse mere på deres bordtennis, så vi en dag har en landsholdstrup, som både ved- og udenfor bordet har et niveau, der kan matche de andre landshold i Europa.

Magnus kommer også til at have ansvaret for udtagelsen til internationale stævner, afholdelse af landsholdslejre og i det omfang det er nødvendigt, tilknytte en række assistenttrænere.

BTDK håber at alle i Bordtennis Danmark vil tage rigtig godt imod ham, og er klar til at indgå i et positivt og seriøst samarbejde med ham.

BTDK ønsker Magnus Mallander velkommen som vores nye ungdoms- og damesenior ansvarlig.

Læs også artiklen om Magnus Mallanders tiltræden, som tidligere har været bragt på Bordtennis Danmarks hjemmeside her 

Kontaktperson: 
Jesper Møller
Kontaktperson tlf.: 
23 44 00 06
Kontaktperson e-mail: