Negative tests i Sisu/MBK og Brøndby

Kategori: 
Dato: 
21.09.2020

- betyder at træningen nu er genoptaget. Et par spillere smittet med COVID-19 havde lukket for træning i klubberne.

Samtlige spillere og trænere i både Sisu/MBK og Brøndby er nu testet negative og træningen er genoptaget i normalt omfang for alle aldersgrupper.

Tidligere
Brøndby BC blev søndag den 13/9 orienteret om at en af deres ungdomsspillerene på begynderholdet er testet positiv for Covid-19. Samtlige spillere og trænere på det pågældende træningshold er i går aftes blevet orienteret med beskeden om at alle skal testes. Træningen er foreløbig indstillet på ungdomsholdene, og der afventes svar fra test.
De drenge som søndag spillede Drengeliga i Odense er ikke en del af det træningshold.
Hændelsen medfører at kampen i 2. division mellem Kildeskoven-Vestegnen tirsdag den 15. september 2020 må udsættes, da én af spillerne (træner for ungdomsholdet) er sendt til test. Klubberne er blevet bedt om at finde en ny dato.

Fra torsdag
Det første tilfælde af COVID-19 er desværre konstateret her dagen før holdturneringen starter.

En spiller fra Sisu/MBK er konstateret smittet med COVID-19, og Sisu/MBK har omgående reageret på hændelsen. Bordtennis Danmark og Turneringsgruppen er orienteret om hændelsen, og Sisu/MBK har prompte indstillet træningen og sendt fire trænere og alle spillerne som var i lokalerne til test.

Hændelsen medfører at samlingen i Drengeligaen hos Sisu/MBK flyttes til Odense og afvikles med de øvrige hold. Kampene med Sisu/MBK udskydes og afvikles på et senere tidspunkt. Kampene er allerede rettet på Portalen.
Hændelsen har yderligere den konsekvens at to kampe i Pigeligaen også må udskydes, da en af pigespillerne deltog i træningen i Sisu/MBK. Det rammer Viby’s hold. De to kampe i Pigedivisionen med Viby afvikles ligeledes senere.

Det er vigtigt at alle respekterer, at Sisu/MBK har sendt spillere og trænere hjem. Kun på den måde kan vi stoppe smittekæderne.

Pas godt på hinanden!

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson: 
Kim Holm Pedersen, Turneringsgruppen
Kontaktperson e-mail: