Ny dame- og ungdomsansvarlig i DBTU

Kategori: 
Dato: 
04.01.2019

- Magnus Mallander bliver ansat som ansvarlig for det danske damelandshold samt ungdomslandsholdene fra den 1. august 2019.

24-årige Magnus Mallander skal stå i spidsen for det danske damelandshold samt ungdomslandsholdene. Magnus har de seneste par sæsoner været træner for det svenske pigelandshold, desuden har han arbejdet meget med projekter i det svenske forbund. Han har organiseret og struktureret arbejdet omkring de 400 frivillige ved hold VM i Halmstad. Yderligere har Magnus været ansat i Halmstad, hvor klubben gik fra at have 60 ungdomsmedlemmer til 220 under hans ophold. Magnus har også fine referencer fra flere andre svenske klubber.

Magnus har svaret på, hvad han har gjort sig af tanker om skiftet til det danske:
"Jeg ser meget frem til at starte i Danmark. Der er lige nu en god trend i Danmark på herresiden, og det glæder mig at se, at DBTU er offensive og satser på at fylde op nedefra. Jeg glæder mig også til at arbejdet omfatter såvel piger, drenge og damer, det er for mig velkendte kategorier og en spændende udfordring. Jeg kender både Linus Mernsten og Mattias Översjö, og er overbevist om, at vi bliver et godt team."

Frem til sommerferien er Magnus ansvarlig for pigerne i Sverige og er ved at færdiggøre sit kandidatprogram på Göteborgs Universitet i kognitionsvidenskab. Eliteudvalget har derfor lavet en midlertidig plan frem til Magnus ansættelse.

Frem til 1. august har DBTU indgået en række midlertidige aftaler med følgende personer:

- Mie Binnerup Jacobsen tiltræder som midlertidig ansvarlig for Pige/Dame Junior.
- Claus Arnsbæk tiltræder som midlertidig ansvarlig for Drenge (Claus trækker sig i perioden fra Eliteudvalget).
- Mattias Översjö tiltræder som midlertidig ansvarlig for Herre Junior.
- Fan Gao tiltræder som midlertidig ansvarlig for Dame Senior.

De vil i det kommende halve år stå for en række aktiviteter for den pågældende gruppe i form af lejre, stævner og mesterskaber.

Forfatter: 
Victor Lynge, Eliteudvalget
Kontaktperson tlf.: 
28 35 30 49
Kontaktperson e-mail: