Nyt om corona – De Østdanske Mesterskaber afholdes

Vi modtog i går en opdatering fra DIF om, at opfordringen til ikke at deltage i indendørs foreningsaktiviteter indtil den 5. januar, formelt er ophørt.

Helt konkret skriver Kulturministeriet:

Sundhedsmyndighederne vurderer, at i og med grundskolerne er genåbnet d. 5. januar 2022, er opfordringen ikke længere gældende. Der gælder derfor ingen særlige opfordringer til foreningslivet om ikke at afholde eller deltage i aktiviteter. Dog opfordres der stadig til at overholde sundhedsmyndighedernes generelle smitteforebyggende råd om smitteforebyggelse. Se mere på https://www.sst.dk/da/corona/Forebyg-smitte/Generelle-raad. De hidtidige restriktioner i form af krav om lukninger, coronapas, mundbind mv. vil fortsat være gældende. Vi beklager den sene udmelding om dette.

Vi kan se, at dagens udmelding fra Epidemikommissionen har skabt lidt forvirring ift. foreningsaktiviteterne, men der er her tale om, at restriktionerne i forhold til ingen tilskuere, mundbind på idrætsfaciliteter og coronapas i træningslokaler fastholdes, hvilket også er gældende til De Østdanske Mesterskaber. Bordtennis Danmark vil efterleve alle restriktioner og anbefalinger, så vi kan skabe et trygt og sikkert arrangement. I den forbindelse anbefaler vi, at alle bliver testet op til De Østdanske Mesterskaber – også hvis man er vaccineret. Igen for at skabe tryghed for alle deltager samt forhindre smitte.

På baggrund af dette, er det blevet besluttet, at det forestående De Østdanske Mesterskaber i Taastrup Idræts Center afholdes. Dog med forbehold for nye restriktioner eller anbefalinger fra myndighederne. Ved aflysning vil deltagerne får deltagerbeløbet tilbage.

OBS: Tilmeldingsfristen flyttes til tirsdag den 11. januar 2022. Der vil i år også være en vandrepokal til den mest vindende klub i ungdom, senior og veteran.