Nyt om træneruddannelse

Dato: 
31.01.2020

- Kommende kurser og seminarer

Trænerkurser

Forårssæsonen er godt i gang og sæsonens anden omgang trænerkurser nærmer sig.

Basistrænerkurset, der strækker sig over to weekender, afholdes i både vest (Aarhus) og øst (Brøndby) i weekenderne 29. feb.-1. marts og 22.-23. marts, såfremt der er nok tilmeldte (min. 8 deltagere pr. kursus). 

Basistrænerkurset udgør, sammen med DIF Træner 1, BTDK's Trin 1 på træneruddannelsen og er et godt sted at starte for træneren, der står for sit eget træningshold og måske har en hjælpetræner eller to til at assistere sig. Læs en mere detaljeret beskrivelse af Basistrænerkurset her.

Tilmelding til Basistrænerkurserne sker via bordtennisportalen.dk.

Se hele træneruddannelsesrækken herunder:

 

Trænerseminar og temaaftner

I forbindelse med samarbejdet mellem Region Storkøbenhavns samarbejde med BTDK, arrangerer København BTK endnu en træningslejr i Remisen fra mandag til torsdag d. 10.-13. februar. Indbydelsen kan downloades via linket nedenfor.

Til denne træningslejr har København BTK inviteret en udenlandsk træner, der har ekspertise indenfor benarbejde for flere niveauer af spillere, og vi vil gerne benytte muligheden for at dele denne ekspertise med alle interesserede trænere. Derfor inviterer BTDK og København BTK til et trænerseminar med hovedtemaet "benarbejde" d. 12. februar 2020, kl. 17.30-20.30 i Remisen i København. Læs hele invitationen her.

Som skrevet i invitationen er deltagelsen gratis og tilmelding sker via bordtennisportalen

-------

Udover ovenstående trænerseminar afholder Viktor specifik træning for ungdomslandsholdet i Idrættens Hus i Brøndby mandag d. 10. feb. og for piger tirsdag d. 11. feb i Remisen. Til begge træningssessioner er der åbent for trænere og andre, der har interesse i at overvære træningen og Viktor vil efterfølgende bruge en times tid på at forklare og svare på spørgsmål. 

Invitation til overværelse og efterfølgende dialog af træningssession for drengelandsholdet mandag d. 10. feb. findes her. Tilmelding via bordtennisportalen.

Invitation til overværelse og efterfølgende dialog af træningssession for piger tirsdag d. 11. feb. findes her. Tilmelding via bordtennisportalen.

Forfatter: 
Jeppe Damsgaard
Kontaktperson tlf.: 
43262117
Kontaktperson e-mail: