Nyt trænerkuld er klar

Dato: 
08.04.2019

- til at udføre rigtig god træning i deres klubber

15 trænere fra 10 forskellige klubber i Østdanmark og otte trænere fra fem forskellige klubber i Vestdanmark afsluttede i weekenden del 2 af DBTU’s basistræneruddannelse. Flere af dem har allerede gennemført DIF Træner 1-kurset og har dermed fuldført DBTU's uddannelsestrin 1. Weekendens kurser blev afholdt i hhv. Allerød Bordtennisklubs lokaler og BTEX's lokaler i Aarhus, hvor der både lørdag og søndag var gang i diskussioner, idéudvikling og erfaringsudveksling. Instruktørerne på begge kurser, Søren Andersen og Lars Eckeroth i Allerød, samt Morten Kranker og Lars-Henrik Sloth i Aarhus, roser de nyuddannede trænere for et stort engagement, og de føler sig overbeviste om, at de vender hjem til deres klubber med masser af ideer og forbedringstiltag.

Nedenfor findes nogle uddrag fra evalueringen af de to kurser:

"Der var en god blanding af teori og praktisk. Der var mange gode diskussioner og en øjenåbner for hvordan man skal arbejde videre med efter kurset - hvor man har lavet sin egen handlingsplan som træner." 

"Underviserne supplerede hinanden rigtig godt. De gav hinanden plads og det ku' mærkes at de havde styr på deres materiale og indhold. En rigtig god oplevelse."

"På trods af at det var det første kursus i kursusrækken, så gav det et helt utroligt godt udbytte, selv for en træner der har været træner i mange år."

 

Som et ekstra tiltag tilbydes kursisterne i Aarhus at deltage i et udviklingsnetværk faciliteret af Morten Kranker og Lars-Henrik Sloth, der skal styrke kursisternes mulighed for at overføre den læring de har fået på Basistrænerkurset til deres eget/egne træningshold i klubberne. Målet er, at alle Basistrænerkursister skal tilbydes samme mulighed, når konceptet er afprøvet og helt på plads.

Kontaktperson: 
Jeppe Lindhardt Damsgaard
Kontaktperson tlf.: 
43262117
Kontaktperson e-mail: