Regionale Vækstteams

Dato: 
19.09.2019

- Bordtennis Danmark har etableret 9 regioner

Siden den 19. august har undertegnede i samarbejde med bestyrelsen og sekretariatet været på tur rundt i de 9 regionale områder i BTDK. Her har vi i samarbejde med de fremmødte klubber haft nogle spændende dialoger om den nye struktur, om vækstpotentialet i den enkelte region samt præsenteret efterårets lidt heftige proces frem til vedtagelsen af vækstmål og budget den 15.-16. november 2019.

De 9 regionale enheder er nu etableret efter gode drøftelser og solid opbakning. Der er dog i flere regioner potentiale for, at flere klubber kan blive en del af vækst samarbejdet, det vil der blive arbejdet på i de kommende måneder. I hver region er der udpeget et regionalt team, der består af personer fra de deltagende klubber, og der er udpeget teamledere/repræsentanter, der deltager i Ledergruppens arbejde med vækstmål og budget. Et arbejde der begynder i næstkommende weekend når Ledergruppen samles til strategiseminar i Svaneke på Bornholm fra 27.-29. september.

Ledergruppen består af bestyrelsen + repræsentanter fra de 9 regioner samt repræsentanter fra BTDKs faggrupper, hvoraf der indtil nu blot er fundet et par stykker. På strategiseminaret i Svaneke skal vi som sagt drøfte vækstindsatser, som fx kan handle om, hvordan vi bedst får sat skub i de regionale enheder og fx får uddannet flere lokale trænere og skabt flere og bedre fællesskaber for børn og unge. Vi skal drøfte budget 2020, og hvordan vi fordeler og anvender vores økonomi og ressourcer bedst muligt inden for hver region og på tværs af landet. Vi skal drøfte potentialet i øget digitalisering og bedre kommunikationsplatforme, så vi når ud til flere af de 9500 bordtennisfolk. Ja, der er nok at snakke om.

Der træffes ikke beslutninger i Svaneke, derimod skal vi diskutere mulighederne godt igennem, reflektere, lytte og blive inspireret til at gå hjem i regionerne og fortsætte drøftelserne, så vi hver især kan begynde at danne os en mening om, hvilken retning, vi skal sætte for Bordtennis Danmarks virke.

De regionale drøftelser skal klæde de regionale repræsentanter på til endnu en omgang i Ledergruppen den 15.-16.11 på Scandic Odense. Denne gang er det for at træffe beslutninger om vækstmål, indsatser og budget for 2020 at Ledergruppen mødes til grundige drøftelser. De øvrige ledere i regionerne er inviteret til at deltage og få indsigt i Ledergruppens arbejde fra lørdag den 16.11 kl. 13.00 og resten af dagen med afsluttende middag.

Der er skrevet referater fra de regionale møder, som kan findes på BTDKs hjemmeside.

Teamledere/repræsentanter fra de 9 regioner er:

Dennis Skaarup, Region Storkøbenhavn/Level, John Sørensen, Region Nordsjælland/Virum

Betina Reidl, Region Sydvestsjælland + LF/Roskilde, Torben Pedersen, Region Fyn/Allested

Gejr W. Larsen, Region Bornholm/Poulsker, Morten Nissen, Region Sønderjylland/Haderslev

Lis Kronberg, Region Sydvestjylland/Esbjerg, Klaus Witved, Region Midtjylland/Sisu

Martin Kristensen, Region Nordjylland/Brønderslev

Fra dommergruppen deltager Janni Andreassen, BAT60 Lis Hævdholm og fra Pigegruppen Gitte Maribo.

/Martin Lundkvist, BTDK

Forfatter: 
Martin Lundkvist
Kontaktperson: 
Martin Lundkvist
Kontaktperson tlf.: 
40709999
Kontaktperson e-mail: