Roskilde åbner Champions League-sæsonen

Kategori: 
Dato: 
11.09.2019

- når Water Wels fra Østrig kommer på besøg torsdag den 12. september kl. 19.30.

Michael Maze smider danseskoene torsdag aften for at spille Champions League for Roskilde. Foto: fra facebook.

Europas 16 bedste klubber er samlet i den prestigefyldte Champions League, der første gang blev afviklet i 1960 under navnet Europe Club of Champions.
Roskilde Bordtennis, der nåede kvartfinalen i 2017-2018, er i denne sæson seedet som nr. 4. Der spilles alle-mod-alle hjemme og ude. De to bedste hold fra hver pulje går til kvartfinalerne og nummer tre til ETTU cup'ens kvartfinaler.

Roskilde Bordtennis har til denne sæson fået tilført et par profiler til holdet, Liam Pitchford fra England (nr. 18 på verdensranglisten) kommer til at spille en del kampe i gruppespillet, men er dog ikke med i kampen torsdag aften mod Walter Wels. Liam har tidligere spillet i Frankrig. I denne sæson skal han prøve kræfter i den nystartede japanske liga og altså spille Champions League-kampe for Roskilde.
Liam får selskab af Bojan Tokic fra Slovenien, nr. 46 på verdensranglisten, der har spillet mange år i den tyske 1. bundesliga. Han spiller i denne sæson i den italienske liga samt Champions League for Roskilde.
Pitchford og Tokic er sammen med Yujia Zhai og Michael Maze tiltænkt at spille de fleste Champions League-kampe, men også Claus Schou Nielsen og den spillende sportschef Allan Bentsen kan komme i betragtning.
Det forlyder, at det østrigske hold stiller med Frane Kojic, Kroatien (nr. 95 på vr.), Adam Szudi, Ungarn (nr. 125 på vr.) og Dongsoo Kang, Korea (nr. 416 på vr.) samt coach David Huber, Tyskland.

”Vores mål er i første omgang et avancement til kvartfinalen, og så håber vi selvfølgelig på mere”, fastslår sportschef Allan Bentsen, der glæder sig til at vise bordtennis i verdensklasse i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena.

Få Champions League-overblik her

Program for Roskilde i pulje B:
Torsdag den 12. september kl. 19.30 i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena
Roskilde - Walter Wels, Østrig.
Fredag den 18. oktober, kl. 16.00
UMMC, Rusland (med Jonathan Groth) - Roskilde.
Torsdag den 24. oktober kl. 18.00 i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena
Roskilde - Table Tennis Club Ostrava, Tjekkiet.
Torsdag den 31. oktober kl. 18.00
Table Tennis Club Ostrava, Tjekkiet - Roskilde.
Fredag den 6. december kl. 18.30
Walter Wels, Østrig - Roskilde.
Mandag den 9. december kl. 18.30 i Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena
Roskilde - UMMC, Rusland (med Jonathan Groth).

Kampen på torsdag kan følges LIVE på laola-tv. Klik her
Desuden sender Sport Live forskudt fra kampen torsdag aften fra kl. 21.30.

Sport Live

Den nye danske sports tv-kanal Sport Live er en del af F3 Mediagroup A/S, som i over ti år har arbejdet med alle aspekter af branding indenfor sport. Man har som mål at nå 100.000 tv-kunder på et år med dansk livesport. Flemming Kjellerup er direktør og medstifter af Sport Live. Han har tidligere været bl.a. direktør for Viasat Sport og sportschef hos DR. Claus Bretton-Meyer, der tidligere har været i front for TV 2 Sport, er blevet en del af F3 Mediagroup A/S og formand for selskabets bestyrelse.
Sport Live satser på de små sportsgrene og har foreløbig indgået aftaler om at vise dansk cykelsport, kano og kajak, basketball, bordtennis, 2. divisions-fodbold, motorsport, boksning, amerikansk fodbold og futsal. Det er planen at sende at sende minimum ti timers live-tv dagligt.
Sport Live har indgået distributionsaftaler med YouSee, Canal Digital, Stofa og Waoo. Kanalen kan vælges enten som tilvalgskanal eller i en bland-selv eller vælg-selv pakke. Antenneforeninger kan også købe Sport Live enten direkte eller igennem en af de distributører Sport Live samarbejder med.
Programoversigt og mere om, hvordan du kan se Sport Live. Klik her

Læs også artiklen ”Groth mod Roskilde i Champions League” her

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09