Sølv og bronze til Danmark

Kategori: 
Dato: 
10.10.2011

- ved Politiets EM i Palermo...


Danmark har den 3.-7. oktober 2011 været repræsenteret med 2 spillere ved det 6. Europæiske Politimesterskab i Bordtennis der afvikles hvert 4 år denne gang i Palermo på Sicilien.

Spillerne var: Daniel Fynsk fra Brønshøj og Morten Edelbo og undertegnede som leder, og som optakt til mesterskaberne, havde spillerne været i træningslejr hos B75.

Her fik de lært lidt bordtennis på kinesisk af klubbens unge kvindelige træner Yu Han Chen, der trods sine unge alder på 19 år nok er en af de personer i Danmark, som har den største viden om bordtennis i Danmark, da hun i 2 år har været i den kinesiske landsholdstrup.Morten Edelbo tabte i sin første kamp knebent til en spiller fra Slovakiet, der senere nåede frem til semifinalen.

Daniel Fynsk spillede sig frem til semifinalen mod en spiller med navnet Frederic Le Fevre (blandt os danskere kaldt ”le bøf”. Daniel havde ingen problemer med franskmanden som blev slået klart.

Derefter ventede finalen, hvor modstanderen var Mattias Stenberg fra Sverige.

Efter stævnets bedste kamp blev det et knebent nederlag på 11-9 i femte sæt – undervejs havde Daniel en føring på 2-1 i sæt og stillingen 8-4 i fjerde sæt.

I double blev der også vist flot spil og spillerne nåede frem til semifinalen, hvor det blev til et nederlag til Frederic ”le bøf” og en anden franskmand.

Forfatter: 
Kurt Høholt Jensen
Kontaktperson: 
Kurt Høholt Jensen
Kontaktperson tlf.: 
30 57 56 44
Kontaktperson e-mail: