Stor DBTU-ungdomslejr

Kategori: 
Dato: 
12.02.2019

- er i gang i henholdsvis Idrættens Hus i Brøndby og i Frihedens Idrætscenter i Hvidovre.

Netop mens disse linjer skrives er der fuld gang i træningshallen i Idrættens hus (se herunder), hvor de otte borde er fyldt op med den mandlige danske ungdomselite i bordtennis. Parallelt med herrerne træner en lige så stor gruppe piger/kvinder i Frihedens Idrætscenter i Hvidovre.

Trænerne på lejren, der startede i lørdags og som slutter i dag, er Claus Arnsbæk, Mie B. Jacobsen, Thomas Sørensen og svenskerne Magnus Mallander og Mattias Översjö.Der trænes to gange dagligt i de fire dage, og der er trængsel i træningshallen i Idrættens Hus, hvor Jonathan Groth tidligere i dag tirsdag trænede med Mattias Översjö under ledelse af Linus Mernsten og Mads Skovsen.

Træningsstart kl. 7.00

Ungdomstræningen startede dagens første træningspas kl. 7.00 i morges. Efter træningen fulgte man nøje med i styrkelokalet, hvor Jonathan Groth i 40 minutter varmede op til sin bordtennistræning, mens han fortalte om, hvad der var vigtigt for at blive en bedre bordtennisspiller (se også forsidebilledet).


Jonathan Groth nederst i billedet viser øvelser. Foto: Claus Arnsbæk.


Magnus Mallander gennemgår søvnmønstret hos spillerne. Foto: Claus Arnsbæk.


Pigerne trænede også i Idrættens Hus de tre første dage, inden de tirsdag trænede i Frihedens Idrætscenter i Hvidovre. Både Stefanie H. Christensen, Izabell Nørlem og Sophie Walløe har i enkelte træningspas fungeret som sparring. Foto: Facebook.


Magnus Mallander (i rød træningsdragt) og Mattias Översjö (th.) har udfordret de unge i "øvelser på gulv". Foto: Claus Arnsbæk.


15 piger i gang med træningen tirsdag i Frihedens Idrætscenter i Hvidovre. Foto: Facebook.

Kim Holm Pedersen har taget en masse billeder fra træningslejren. Se dem her
Se video fra træningslejren her

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: