Svensk veteran til Roskilde

Dato: 
13.05.2020

- 40-årige Jens Lundqvist har lavet en aftale med Roskilde Bordtennis for kommende sæson.

Roskilde Bordtennis er klar med erstatningen for kinesiske Yujia Zhai, der efter syv år i Roskilde i næste sæson vil prøve lykken i den franske Pro A-liga.

Nyerhvervelsen Jens Lundqvist kommer netop fra den franske Pro A-liga, hvor han i de seneste 10 år har repræsenteret Vaillante Angers. I marts 2019 vandt Jens Lundqvist to gange over Dimitrij Ovtcharov i Champions League.
Jens Lundqvist har i mange år spillet på det svenske landshold, han har været fremme som nr. 19 på verdensranglisten, men har i de seneste sæsoner ikke spillet så meget internationalt.

”Jeg tror, at det bliver rigtigt sjovt at spille i Roskilde, som i mange år har været klart bedst i Danmark og gode ude i Europa. Jeg ser frem mod, at sæsonen (forhåbentlig) kommer i gang efter en lang pause. Selvfølgelig er målet DM-titlen for hold og gode resultater i Europa. Ekstra sjovt at få lov til at spille med Maze, Allan og at have Finn som coach, da jeg tidligere har boet og trænet med dem i København”, udtaler Jens Lundqvist i en pressemeddelelse fra Roskilde Bordtennis.

”Jens er en rutineret spiller, som bliver vores nye førstemand, han har spillet internationalt masser af år for Sverige og sin franske klub, han træner stadig meget og er en fighter”, siger sportschef i Roskilde Bordtennis Allan Bentsen, der også glæder sig over, at have lavet en aftale med 18-årige Antoine Doyen, der i indeværende sæson spillede for Næstved Bordtennis. Måske gjorde det sportchefen ekstra interesseret i at få portugiseren til klubben efter, at han i februar tabte til ham i Bordtennisligaen.

”Antoine er et ungt talent med masser af gå på mod, han spiller internationalt for Portugal. Det bliver spændende at se, om vi kan hjælpe ham med næste skridt”, siger Allan Bentsen.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09