Thors Hammer gæstede Grenzau

Kategori: 
Dato: 
30.01.2019

- dansk ungsenior trænede med i tysk storklub.

Den danske mester i herrejuniorsingle fra 2018 Thor B. Christensen, der til dagligt spiller for Herlev i Stigadivisionen deltog i sidste uge i den daglige træning i den tyske storklub Grenzau. Aftalen var kommet i stand via landsholdsspiller Anders Lind, der til dagligt bor og træner i Grenzau. Anders og Thor havde flere gange talt om, at Thor kunne komme til Grenzau for at træne.
I Grenzau trænede Thor med i en træningsgruppe på 6-7 spillere, der ud over Anders Lind bl.a. bestod af Nicholas Tio, USA (nr. 276 på vr.), som Thor trænede en del med, Kirill Gerrassimenko (nr. 43 på vr.), Jha Kanak, USA (nr. 51 på vr.) og Marcelo Aguirre, Paraguay (nr. 85 på vr.).

Grenzau kan betegnes som et lille hul med hotel og bordtennis. En stolt klub med dedikerede folk, et talrigt hjemmepublikum og en trænerkapacitet i form af Dirk Wagner, der tidligere har været cheftræner på Werner Schlager Academy, og som træner har vundet ’The Triple’ med Düsseldorf - tysk mester for hold, tysk pokalvinder og vinder af Champions League.
Herunder fortæller Thor med egne ord fra træningslejren i Grenzau, hvor han deltog fra mandag til lørdag i sidste uge:

Report fra Grenzau – af Thor B. Christensen

Lidt indtryk fra min tur til Grenzau. Træningen er hård, de fleste dage to bordtennispas om dagen og så fysisk træning om aftenen. Alle der er her har været super imødekommende og flinke, og stemningen under træningen er stadig høj, selv i pas hvor man spiller svære øvelser. Alle roser hinanden, hvis man spiller gode bolde. Tempoet hernede er højere end derhjemme, og der er rigtig mange gentagelser også i svære øvelser.
Der bliver for manges vedkommende gået mere op i maden. Hallen og der hvor vi sover, ligger meget tæt på hinanden, man kan derfor nemt komme derhen lidt før og starte lidt tidligere end, hvad man skal, og så er træneren Dirk (Wagner, red.) også meget motiveret til at køre kinatræning før eller efter træning. Derudover ligger der fitness lige ved siden af hallen, samt stedet, hvor vi spiser. Alting er altså samlet på et sted, hvilket gør det en del lettere end, hvis der var langt mellem tingene.
Alt i alt en fed uge, hvor jeg fik lov at træne med i et meget professionelt setup.

Se video fra træningen her

Ny mulighed

”Dirk Wagner var meget positiv og sagde til mig, at jeg var velkommen en anden gang”, fortæller Thor.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: