Tobias Rasmussen skifter klub

Kategori: 
Dato: 
29.01.2019

- spiller for ASV Grünwettersbach i den tyske 1. Bundesliga fra næste sæson.

Den danske landsholdsspiller Tobias Rasmussen har mandag skrevet kontrakt med 1. Bundesligaklubben ASV Grünwettersbach for kommende sæson.

I indeværende sæson spiller 22-årige Tobias Rasmussen for 1. FC Saarbrücken, hvor han primært har spillet i 2. Bundesliga (12 sejre og to nederlag i single samt syv sejre og to nederlag i double) men Tobias har også syv gange optrådt på førsteholdet i 1. Bundesliga, hvor han har vundet én af sine syv singler (over Lubomir Jancarik) samt to af fire doubler.

"For os er Tobias en ung ’sulten’ spiller - det perfekte match for den kommende sæson. Som venstrehåndet er han desuden en ønskespiller i double. Vi er meget glade for, at vi har skrevet kontrakt med Tobias”, udtaler direktør Martin Werner fra ASV Grünwettersbach på klubbens hjemmeside.

”Jeg er så glad for denne mulighed for at spille for Grünwettersbach i 1. Bundesliga. Jeg har haft en god sæson i 2. Bundesliga, og føler mig klar til at spille i 1. Bundesliga. Jeg vil gøre mit bedste og fighte i alle kampe”, udtaler Tobias Rasmussen, der fortsat skal bo og træne i Saarbrücken.
I ASV Grünwettersbach bliver Tobias klubkammerat med Dang Qiu og Sathiyan Gnanasekaran. Der er i øjeblikket yderligere forhandlinger med andre spillere, der kunne bære ASV-trøjerne i næste sæson.


ASV Grünwettersbach-direktør Martin Werner (tv.) og Tobias Rasmussen (th.) ved kontraktunderskrivelsen. Foto: Fra facebook.  

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: