Trænerseminar

Dato: 
12.08.2019

For erfarne og engagerede trænere

Fredag d. 16. og lørdag d. 17. august afholdes et trænerseminar i Brøndby med fokus på langsigtet talentudvikling.

Seminaret er en del af strategien om etablering af regionale udviklingsmiljøer, der skal øge kvaliteten af det ungdomsarbejde, der lige nu udføres rundt omkring i landet. Formålet er at give ny viden og inspiration til ungdomstrænerne, samt at give mulighed for sparring og netværksdannelse trænerne imellem.

Omkring 20 trænere, pænt fordelt fra hele landet, deltager ved seminaret, hvor også den nye ungdomslandstræner, Magnus Mallander, både deltager og holder oplæg.

Det fulde program for seminaret er som følger:

Fredag d. 16. august

18.45 Vi mødes i forhallen i Idrættens Hus.
19.00 Velkomst ved Bordtennis Danmark.
19.15 Talentudvikling – oplæg ved Morten Bennekou, Elitechef i Danmarks Cykle Union (DCU). 
Morten Bennekou har tidligere været ansat som U23-landstræner ved DCU og to år som sportsdirektør og træner ved det professionelle cykelhold Team Sunweb. Desuden har han skrevet bogen ”Stålsat” om sine mange års erfaringer med talentudvikling. Bogen kan stærkt anbefales.
21.45 Tak for i aften. Mulighed for at mødes socialt i sofaerne over receptionen og hygge sig inden "sengetid".

Lørdag d. 17. august

9.00 Godmorgen ved BordtennisDanmark.
9.10 Bordtennis og sportspsykologi - oplæg ved Anders Bendixen, Sportspsykologisk konsulent, Team DK og tilknyttet herre- og paralandsholdet. Vi starter i mødelokalet og følger op med praktiske eksempler og redskaber i hallen.
11.00 Mit syn på vores kommende talentudviklingsarbejde - oplæg ved Magnus Mallander, ny ungdoms- og damelandstræner for BordtennisDanmark.
12.30 Frokost i form af sandwich ved mødelokalet.
13.15 Træning og motorik - ved Magnus Mallander, vi er aktive i hallen.
15.45 Afslutning ved BordtennisDanmark.
16.00 Hjemrejse.

Som det fremgår af programmet bliver seminaret en god blanding af oplæg, sparring og tid i hallen og vi ser frem til at kunne holde flere i fremtiden. 

Føler man, at man hører til på sådan et seminar (læs: er fungerende ungdomstræner med en veletableret ungdomstrup), er der pt. tre ledige pladser tilbage, som gives væk ved at kontakte udviklingskonsulent Jeppe Damsgaard på jeppe.damsgaard@bordtennisdanmark.dk

Har man yderligere spørgsmål kontaktes ligeledes ovenstående.

Forfatter: 
Jeppe Lindhardt Damsgaard
Kontaktperson tlf.: 
43262117