Tre stævner aflyst

Dato: 
30.09.2019

- Dalby, København og Brøndby aflyser.

Københavns bordtennisklub og Brønshøj Bordtennis har aflyst deres fælles stævne i Valby-hallen.

I BTDK-Nyt kunne du i starten af september læse om fire stævner, der havde fået ny termin. Et af dem - Level International Open, der var flyttet til den 16.- 17. november 2019 i Valby-hallen - er nu aflyst. Det samme er Brøndby BC’s stævne, der skulle være afviklet i Brøndby-hallen den 14.- 15. marts 2020.
Årsagen til aflysningerne af de to stævner, som begge tidligere tilhørte Grand Prix-serien, er, at udgifterne til leje af hal er blevet for store.
"Det er blevet for dyrt, at leje Valbyhallen i den pågældende weekend", fortæller Mads Schiellerup, og hos Brøndby er man ramt på samme måde.
”Brøndby kommune skal spare 200.000 kr. på budgettet og derfor koster det 80.000 kr. at leje Brøndby-hallen for en weekend”, fortæller Kim Holm Pedersen fra Brøndby BC.
Det er ikke økonomi, der er årsagen til aflysning af Dalbys stævne, der skulle have været afviklet den 2.- 3. november i Solbakkehallen i Jægerspris.
”Vores tidligere formand var en stor drivkraft i stævnet, han er nu flyttet”, forklarer Henning Askholm, der nu har overtaget roret i den lille klub.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09