Undersøgelse omhandlende piger i bordtennis

Dato: 
17.04.2019

- DBTU ønsker nuværende og tidligere pige-/damespillere under 25 år besvarelse

Kære spillere og klubledere,

Som I sikkert ved, så har vi haft store udfordringer i Dansk Bordtennis med rekrutteringen af pige-ungdomsspiller igennem mange år – faktisk helt tilbage til tiden efter BT-cuppen i 70’erne.

Piger og teenagepigerne i klubberne er meget afgørende for vores generelle medlemstilgang og vores fastholdelse (det sociale aspekt – ikke mindst i teenageårene), også for at fastholde flere drenge tweens. Derfor har Pigegruppen under DBTU sat en række spændende initiativer i gang, bl.a. denne analyse af, hvad pigerne selv tænker, og hvordan de har det med klubbordtennis, f.eks. hvad der tiltrækker dem, hvad der fastholder dem og hvad der kan gøres bedre.

Vi har derfor brug for jeres hjælp!

I al sin enkelhed beder vi klubledere om at sende nedenstående mail-udkast til samtlige pige/damespillere op til 25 års alderen i klubben, med nedenstående opfordring til at klikke på linket allernederst i denne mail og udfylde spørgeskemaet.

Skulle det være kassereren eller en anden i klubben, som ligger inde med de relevante e-mailadresser, håber vi, at I vil sørge for, at pågældende klubleder udsender til pigerne (vi vil virkelig værdsætte, at det bliver gjort!!!). Ønsker I at tilpasse mailteksten er man velkommen blot essensen ikke går tabt.

På forhånd tak for hjælpen

Pigegruppen under DBTU

 

Mailudkast til pige/damespillere under 25 år i din klub:

Kære Pige/damespiller i (indsæt klubbens navn),

Vi har brug for din hjælp til at besvare nogle spørgsmål om piger & damer, der spiller bordtennis. Vi vil f.eks. vældigt gerne vide lidt om, hvad du tænker om at spille bordtennis i klubben, hvad der motiverer dig til bordtennis og hvad vi kan gøre bedre?

Vi har derfor brug for din hjælp!

I al sin enkelhed beder vi dig om at klikke på <linket> nedenfor og udfylde spørgeskemaet. Det tager ikke ret mange minutter.

Er du ung må du gerne svare på spørgsmålene sammen med din far eller mor, der gerne må hjælpe dig (men det skal være din mening, der tæller!).

Det er vigtigt for os, at så mange som muligt deltager, og vi vil derfor være rigtig glade for din besvarelse. Hvis du skriver din mailadresse sidst i spørgeskemaet, så deltager du i konkurrencen om 3 X 2 bio billetter, inkl. popcorn og sodavand.

På forhånd tak for hjælpen. Start besvarelsen ved at klikke på nedenstående link:

https://www.surveymonkey.com/r/XY8GB3W

Venlig hilsen

(klubleder som afsender)

Forfatter: 
Betina Koefoed
Kontaktperson: 
Betina Koefoed
Kontaktperson e-mail: