Referat - 30.07.2011

Kategori: 

PPV: Benno Werge og Oscar Søndberg
Randers: Oscar Søndberg
Brønshøj: Afbud
VU: Jette Qvist, Jørgen Enevoldsen, Oscar Søndberg og Jens-Erik Linde

Dagsorden:

1. Danmarksturneringen og DM
a 2010/2011 - netop afviklede
b Aldersgrænser / Old Girls
c Computergruppe (Søren Hansen og ”Jøsse”)
2. Arrangørerne 2011/2012
3. SCI + Ping Pong Vikings (IVTTS)
4. VeteranUdvalget
5. DBTU’s årsmøde
6. Ændringer i Vet.-TU reglement
7. EM i Liberec, Tjekkiet
8. VM i Stockholm, Sverige
Anm.frist 31. december (10-15. december i DK)
9. NETU Veteraner / Randers 2014 ???
10. Landspokalturnering for 3 mandshold (2 H+ 1 D) ???
11. Internationale stævner
Midtjylland - (ny arrangør i forbindelse med EM hold i Herning)
Sisu/MBK og Amager BTK’s stævner
12. DBTU / VU’s takster

Referat

ad 1 a) Sæsonen 2010/11 gik ganske udemærket, selvom ”Vinteren” ødelagde en del af 1. runde i Silkeborg, idet 15 hold meldte afbud. Specielt dame-rækkerne var hårdt ramt, men også V70 blev ændret radikalt pga. afbud. Søhøjlandet gjorde ellers alt for at alting skulle gå alligevel, men ikke alt lykkedes.
Mellemrunderne havde en ny arrangør, idet Tølløsehallen danne rammen om 2 rækker.
DM-runde hos Amager gik som sædvanligt godt, og med den store hal + egne klublokaler, blev det en god slutrunde.
Der var enkelte ønsker fremme om at medaljerne skulle overrækes i hallen umiddelbart efter sidste kamp - men VU må afvise dette, da folk forsvinder, så snart kampene er spillet, for at gøre sig klar til festen, hvor medaljerne helt klart hører hjemme. Meget ærgerligt at medaljetagere vælger at tage hjem.
ad 1b) Aldersgrænserne blev igen diskuteret, specielt om vi skal dele damerne i 2 rækker under og over 50, men foreløbigt nej.
ad 1 c) DM individuelt søndag kørte efter skinner, og der er ingen tvivl om at Søren Hansens deltagelse gør at mesterskabet kører som smurt, med absolut minimum af forsdinkelser. - VU besluttede at Søren Hansen SKAL være med ved alle de DM’er hvor han har tid og lyst.
ad 2) Arrangørerne 2011/12 bliver Randers Freja (november), Amager, KVIK Næstved, OB og Triton (Januar) samt Brønshøj (April). - Virum har allerede lagt billet ind på november 2012.
ad 3) Niels og Linde er udtrådt af VM-kommitteen hos SCI. Linde har dog fået en plads i bladudvalget, da han laver det. • Niels Ramberg var foreslået som præsident-kandidat til SCI, men trak sig i sidste øjeblik pga. arbejde. • Linde er blevet valgt ind som formand for ITTF’s Veteran Committee, med 9 samarbejdspartnere.
Samarbejde med PPV går fortsat strygende og der udsendes hvert år 3 blade fra PPV, som VU bidrager til i form af LINDE laver bladet. • Der blev afholdt generalforsamling ved EM i Liberec, og det var en stor succes.• Henning Jacobsen er udtrådt af PPV efter mange års arbejde, og erstattes af Wicky Ejby.
ad 4) VU forbliver de 4 personer som har siddet der de sidste mange år, og det virker fint, kemier passer meget godt, og alle bidrager fint hertil.
ad 5) Årsmødet i DBTU forløb uden de store problemer og VU’s beretning blev godkendt.
ad 6) Her var der en del emner:
Seeding: Der skal fremover seedes 2 personer pr. pulje og ikke 4, 8 eller 16. DM mesteren fra sidste år skal seedes 1 eller 2, mens finalisten skal min. seedes 2-4 uanset hvor mange yngre der rykker op.
Tilmeldingerne til DM skal strammes op, og VU vil have ændret det således at taksten til DM stiger kr. 50 pr. række, også på den digitale fra dagen efter sidste frist. • For sent tilmeldte kan også miste sin seedingsret, så mon ikke det får de bedste spillere op på mærkerne.
Bemærk: Der er en del danske mestre uden kamp, da der kun er 1 anmeldt i nogle af rækkerne. Det vil VU ikke lave om på, men for damerne er det tilladt at deltage i herrerækken, så det bør ske automatisk, men også stå i indbydelsen.
ad 7) Claus P blev Europamester i HS60 og fik sølv i HD60 sammen med Niels Ramberg, som også fik sølv. Annie R og Susanne P tabte deres første double kamp ved et EM og fik bronze. Der var flere andre gode resultater. • God stemning blandt danskerne som sædvanligt, hvoraf hovedparten boede på Hotel Babylon • EM sfviklingen var næsten perfekt og der var stor ros til arrangørerne.
ad 8) VM næste sommer skal foregå i Globen i Stockholm, og anmeldelserne skal ind ca. 1. december til Danmark og derfra videre. My Planet kommer med nogle hotel tilbud og indhenter priser på flyrejser (i grupper a min. 10 personer). • Vi forventer en deltagelse på et sted mellem 60 og 80 deltagere.
ad 9) NETU-mesterskabern afvikles 2012 i Helsingfors (week-enden omkring 1. april), hvor vi oprindeligt skulle have haft 3. runde i DT, men thats life. • Randers er blandt ansøgerne til NETU - 2014.
ad 10) VU talte om at indføre en Pokal-turnering med hold bestående af 2 herrer og 1 dame, med følgende 5 kampe - HS1, DS, HS2, MX, HD. • Indledende runder lokalt i 4 eller 8 grupper samt finalestævne en lørdag i foråret. • Annonce i PPV og emnet kan diskuteres på Amager og ved DT-runden i Randers.
ad 11) De 2 traditioneller stævner fortsætter på nogenlunde det samme niveau som tidligere, med flest deltagere på Amager. • Begge stævner er pænt besøgt af de samme spillere fra flere lande pga. deres forskellige kvaliteter. • Midtjylland (i samabejde med DBTU) forsøger at afvikle et veteranstævne, mandag & tirsdag i forbindelse med EM hold (Maze & Co.) i Herning, til Oktober 2012.
ad 12) DBTU bestemmer taksterne, men VU vil som tidligere nævnt have en forhøjelse på kr. 50 for for sent tilmelding til DM, da det er blevet en sovepude, at man alligevel kommer med.
Evt.) Har indstilling til DBTU nål til næste årsmøde - Linde fremsender.

Dato: 
04. October 2011
Forfatter: 
Sarah Thomsen
Kontaktperson: 
Jens-Erik Linde
Kontaktperson tlf.: 
86 22 37 04
Kontaktperson e-mail: