Rekrutteringsplakater

Mange klubber har mulighed for at hænge plakater op på skoler, i haller og andre steder.

Det kan virke uoverskueligt at skulle i gang med at lave en plakat, så den ser pæn ud og få den printet osv., men det er det faktisk ikke.

BTDK har ikke plakater liggende, da klubben har bedre mulighed for at "personliggøre" plakaten, når de laver den selv.

I stedet anbefaler vi, at klubben benytter sig af en online-platform (fx vistaprint.dk) til at lave en klubplakat ud fra en af deres skabeloner. 

Nedenfor finder du en vejledning til, hvordan man bruger Vistaprint.dk til at lave en klubplakat.

Skal du have billeder på din klubplakat, så husk at indhente tilladelse fra forældre til at billeder af deres børn må bruges på plakaterne, hvis de ikke allerede har gjort det ved indmeldelse i klubben. Hent en om tilladelse her.

  1. Åben din internetbrowser, fx Chrome
  2. Åben side www.vistaprint.dk
  3. Vælg plakat under menupunktet "Skilte og plakater"
  4. Vælg herefter Retning, Størrelse, Papirtype og Antal. Fx vandret, A3, mat og 10 stk.
  5. Tryk derefter på knappen "Begynd at designe" nederst på siden.
  6. Vælg en skabelon ud fra det store bibliotek på siden. Farver og billeder kan ændres, så vælg ud fra opstilling, figurer og hvad du synes er pænt. Du kan evt. søge efter en bestemt kategori af skabeloner i venstre side. Tænk på at to-tre billeder fra træningshallen eller en lejr kan være gode at have med. Det skal i hvert fald være tydeligt, at der spilles bordtennis :-)
  7. Når du har valgt din skabelon, kan du gå i gang med at designe den til dine ønsker. Der skrives i eksisterende tekstfelter, men også indsættes nye. Derudover kan der indsættes billeder (fx klublogo og stemningsbilleder) på de eksisterende billeders plads eller helt nye steder. Farverne kan ligeledes ændres. Der er stort set frit spil.
  8. Efter at have færdiggjort din klubplakat skal du huske at læse korrektur og sørge for at teksten er letlæselig. Herefter følger nu "Næste"-knapperne (forbi en masse annoncer) og ender ved en bestillingside, hvor man til sidst betaler for tryk og levering af plakaterne. Har man allerede gjort sig nogle tanker om en plakat og har billeder klar (er der børn på billederne, så husk at indhente tilladelser fra forældrene), så tager det ikke lang tid at lave sin egen klubplakat.
  9. God arbejdslyst

Har du spørgsmål så kontakt BTDKs udviklingskonsulent Jeppe Damsgaard på mail eller tlf 43 26 21 17