Skole OL

Formålet med Skole OL bordtennis er:

• en afgørende rebranding af bordtennis på en ny, involverende og sjov måde, der er tilpasset i børnehøjde. Målet er at få bordtennis tilbage i børns bevidsthed.
• indsats, der skal skabe en relation mellem klub og omkringliggende skoler (åbne skole).
• den gode bordtennisoplevelse for hele klassen, hvor det legende perspektiv, fairplay og relationer er omdrejningspunkt.
 

 

 

Hvad er Skole OL - bordtennis?
Skole OL – bordtennis er en masse tilpassede klasseaktiviteter med bat og bold, som er tilrettelagt i et forløb. Aktiviteterne er udviklet ud fra værdierne: fællesskab, færdighed og fairplay, samt nogle principper, der sætter aktiviteterne i børnehøjde.

Hvorfor er BTDK med i Skole OL?
- Bordtennis er med Skole OL, fordi vi gerne vil rebrande bordtennis i børns bevidsthed.

- Vi har en ide om, at læreren er helt central i både valg af indhold i idrætsundervisningen og børns motiver for idræt. Så ved at få idrætslærerne på ½-dagsuddannelse og give dem færdigheder med bold og bat og viden om idrætslige læringsmål, så håber vi på, at lærerne sætter bordtenniskonceptet på skemaet og anvender disse sjove og motiverende aktiviteter, som middel til dels at indfri de idrætslige læringsmål og motivere børn til at spille bordtennis.

- Vi vil bruge Skole OL til at skabe god en relation mellem klubleder og idrætslærer, fordi vi tror på, at denne relation kan bringe eleven tættere på klubmiljøet.

Skole OL bordtennis og Parasport Danmark samarbejder om indholdet af aktiviteter.
 

Surf rundt i menuerne...

og læs om: Ambassadøren, For klubben, For skolen, 4-6-ugers undervisningen, Lokalstævnediscipliner, Finalediscipliner og Skole OL-klubber.

Læs mere om INFO-linker og nyheder i nedenstående tabel.

Læs mere om Skole OL på Facebook her.

Følg #skoleol #skoleolbordtennisInstagram

For kontakt:

 

Poul Danborg
Projektleder Skole OL - bordtennis

Bordtennis Danmark
E-mail: pda@bordtennisdanmark.dk 

tlf. 4326 2118,
mobil: 2495 4010

https://bordtennisdanmark.dk/