Spiller/Trænerbørs

Send en mail til btdk@bordtennisdanmark.dk og sæt en profil på Bordtennisdanmark.dk! 

Eksempel 1: Spiller eller træner søger klub. Skriv i hvilken række du kunne tænke dig at spille, hvilken række du tidligere har spillet i, om hvilke ambitioner du har for den kommende sæson - eller på hvilket niveau du ønsker at være træner, samt om dine trænererfaringer. Underskriv med navn, tlf.nr. og mailadresse.

Eksempel 2: Klub søger spiller eller træner. Skriv hvilke behov klubben har og hvilke krav der stilles for at udfylde pladsen. Underskriv med klub + kontaktpersons navn, tlf.nr. og mailadresse.

Opstart at Bordtennis i Benløse Hallen den 2 september 2019 kl. 16 for alle interesserede.
Vi glæder os til at starte en ny sæson op, og Benløse Bordtennis leder efter en træner til at undervise børn/unge og voksne i Benløse Hallen. Vi har hallen - alt udstyret til at spille Bordtennis, og som iøvrigt er i rigtig god stand, samt et hold af energie fyldte frivillige i benløse IF som vil være behjælpelige hele vejen hvis/når der er behov for opbakning. 

Benløse Bordtennis har eksisteret i mange år, og vi har mange succesfulde stævner bag os, og vi vil meget gerne køre det videre.

Som træner vil du få muligheden for en betalt træneruddannelse, hvis det ønskes. Endvidere honoreres det årligt med fast beløb samt betalt kontingent.

Om du har erfaring eller ej, er ikke det afgørende - din lyst til at træne og videre udvikling af Benløse Bordtennis er klart et stort must. Som den nye træner af Benløse Bordtennis kan du faktisk sætte dit helt eget præg på træningen, og måske har du ideer, som Benløse IF gerne vil støtte op om.  

Der bliver indtil videre sat borde op, og alt udstyret vil står klar til dem som vil spille bordtennis. Steffan Rasmussen, som har spillet bordtennis i mange år, vil alt efter hvor meget tiden tillader det, møde op og spille med de fremmødte og dele ud af sin store viden om bordtennis.

Spilletider er: Mandag kl. 16 -1830 og Onsdag kl. 16 - 1815. I denne sæson vil det foregå i gymnastiksalen ved Benløse hallen. 

Vi håber meget at nuværende samt nye spillere vil møde det positivt, at vi i Benløse IF gør alt hvad vi kan for at få en træner, og vær endelig med både som spiller og forældre til at støtte op om klubben. 

Ved interesse så kontakt endelig Mads R. Andersen på telefon 27104075

Tysk klub søger spiller
SVF Friedrichsgabe (Hamburg nord) søger en kvindelig spiller til hold i Oberliga Nord i sæson 2018/2019. 
Hvis du er interesseret så kontakt Bettina Ludwig, mail bl_com@wt.de eller på tlf.: (+49) 176 615 395 60.

Ukrainsk pige søger klub
Alina Shvorak, der bor i Kiev, og som i de seneste sæsoner har spillet bl.a. 2. Bundesliga i Tyskland søger klub for sæson 2018-2019 i Danmark eller Sverige. Alina kan træffes på mail alinashvorak96@gmail.com eller på tlf.: (+38) (0)955 333 068.


TSB Flensburg sæson 2015-2016. Fra venstre Pernille Pødenphant Søndergaard, Alina Shvorak (Ukraine), Martina Stiková (Tjekkiet) og Sofie Egeholt Bang.

Klub søger træner (5/2-2018)
Vi er en lille bordtennis klub ved Hedehusene, som desperat har søgt efter en træner gennem de sidste to år uden held. Vi er tre gutter i 40'erne og spiller i serie 3. Vi søger en træner, som kan give lidt feedback på vores spil, sparre lidt og måske sætte en eller anden bordtennismæssig udvikling i gang? Vi er klar til at betale en pæn timeløn. Kontakt: Kenneth Omkvist, Reerslev IF på tlf. 26 79 65 06.

Maltesisk par søger dansk klub
To af Maltas bedste bordtennisspillere Therese Genovese og James Camilleri er på jagt efter en dansk klub. De er i fuld gang med at undersøge mulighederne for at bo, arbejde eller studere i Danmark og selvfølgelig også finde en bordtennisklub, hvor de kan spille på hold. Når navnet Genovese lyder bekendt, så er det fordi Therese er datter af Mario Genovese, der er en god bekendt af dansk bordtennis og specielt af Roskilde, hvor han boede (hos Ole Rasmussen) og trænede fra 1982-1985. Han spillede på BTK 61’s næstbedste hold. Hvis du har mulighed for at hjælpe det unge maltesiske par, så kan de kontaktes på følgende måde:

James Camilleri: jmscamilleri@yahoo.com
Tlf.: (+35) 699 435 574

Therese Genovese: star_thery@hotmail.com
Tlf.: (+35) 679 981 666

Albertslund Bordtennis søger spiller
Serie 1 spillere søges til social klub på vestegnen.
Albertslund Bordtennis søger hermed efter 1 - 2 mand på serie 1 niveau til truppen til vores 1 hold som blev nr. 3 i serie 1 i denne sæson. AIF bordtennis er en god social klub som næste sæson vil arbejde på, at lave noget træning samarbejde med diverse nabo klubber på samme sportslige niveau.
Henvendelse til Per Rødgaard på tlf.: 28 68 80 82 - mail: prh@adm.ku.dk