Turneringsområdet

Turneringsområdet har de senere år vist sig mere og mere omfattende og krævende. På nuværende tidspunkt er vi i den situation at vores nuværende Turneringsudvalg har valgt at takke af for denne gang. Bestyrelsen har derfor drøftet fremtiden for turneringsområdet.

 

Lige p.t. har bestyrelsen drøftet to muligheder for organisering af området, men der kan helt sikkert findes flere muligheder. Derfor ønskes en dialog og nogle input og holdninger til bestyrelsens forslag og meget gerne andre muligheder også.

 

Første forslag:

Der findes et nyt turneringsudvalg, der efterfølgende håndterer sagerne som nu? (Hvis dette ønskes vil vi også meget gerne have, at I ser jer rundt efter mulige kandidater).

 

Andet forslag:

Turneringsområdet håndteres af administrationen, med en af bestyrelsen udpeget folkevalgt person som turneringsansvarlig. Når der er behov for flere personer, f.eks. i forbindelse udarbejdelse af turneringsreglementet, sikrer bestyrelsens udpegede person at dette sker.

 

Da turneringsudvalget er et lovbestemt udvalg, der skal vælges demokratisk på årsmødet kræver forslag 1, at der er kandidater der ønsker at lade sig vælge. Bestyrelsen foretrækker denne løsning.

 

Kommer der ikke kandidater til et turneringsudvalg inden årsmødet vil bestyrelsen fremsætte et lovforslag, der skriver turneringsudvalget ud af lovene som et udvalg der skal vælges på årsmødet.

 

Som sagt vil vi gerne høre forskellige holdninger til ovennævnte forslag. Du er meget velkommen til at sende en mail til Dorte Kronsell eller deltage i debatten på DBTU’s officielle Facebookside.

Claus Skov 2012

Forfatter: Sarah Thomsen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 13
Kontaktperson e-mail: dorte.kronsell@dbtu.dk