KLUBLEDERE

KLUBLEDERE

You are here:

Klublederne løser mange opgaver, der både skal få hjulene til at køre rundt i foreningen, så holdene bliver tilmeldt i tide og licenser er indløst. Samtidig skal der ofte også nytænkes og udvikles midt i al driften for at blive ved med at kunne fastholde medlemmernes interesse og tiltrække nye.

Her på siden forsøger vi at give en hjælpende hånd ved at samle svar på nogle af de spørgsmål en klubleder måtte havebåde ift. driften, men også hvis man gerne vil udvikle sin bordtennisklub, men ikke lige ved, hvor man skal starte. 

Vigtigst af alt er, at du som klubleder altid kan ringe eller skrive til din lokale udviklingskonsulent, som vil kunne hjælpe dig videre, uanset om det drejer sig om holdtilmelding eller en forkromet væksttrategi.

homebtdkdocswp-contentuploads202007top12-1.jpg

Start en ny klub

Hvis der ikke er nogen bordtennisklub i nærheden af dig, så vil vi med glæde hjælpe dig med at starte en ny. 

table-tennis-ping-pong-sport-activity-concept-PPJ69LD (1)

Klubudvikling

Der er mange ting, der skal til for, at en bordtennisforening fungerer godt og lykkes med sine målsætninger. 

For at hjælpe lidt på vej, forsøger vi i denne vidensbank at indsamle en masse forskellige vejledninger, drejebøger, værktøjer, gode råd fra os og fra andre klubber.

Team-Aug-2018

Regionale vækstteams

Der findes ni regionale vækstteams, der hver især samler klublederne regionalt. Fokus i det regionale ledernetværk er udvikling af bordtennissporten i den enkelte region med et primært fokus på at skabe vækst.

varwwwclientsclient1web12webwp-contentuploads202109holdskema-pic.png

Regler, rating, skemaer og vejledninger

Der findes en masse forskellige regelsæt, puljeskemaer og vejledninger til alt muligt, fx bordtennisportalen. 

skole ol

Skole OL

Bordtennis er en af 14 sportsgrene, der er en del af Skole OL, hvor 4.-7. klasser dyster mod hinanden i tilrettede versioner af sportsgrenene, der gør det sjovt for alle at være en del af.

Det er en god mulighed for at knytte en relation til de lokale skoler og skabe interesse for bordtennis hos eleverne.

love

Jura og alt det andet

Ansættelseskontrakter, vedtægter, forsikringer osv. Det kan være en jungle at navigere rundt i alle de regler og krav, man er underlagt i foreningsdriften. 

Derfor har DIF samlet rådgivning om en lang række af de spørgsmål, der kan dukke op i idrætsforeningen. 

strategi2

BTDK's strategi

BTDK har ambitioner om vækst, ikke mindst vækst af børn og unge i klubberne. For at skabe vækst må vi forandre og nytænke vores selvforståelse af, hvordan bordtennis bliver en attraktiv sport for mange flere mennesker.