NYTTIGE LINKS

NYTTIGE LINKS

You are here:

Uddannelse og eliteidræt
Team Danmark

Team Danmark har en række uddannelsespartnere, som er med til at sikre gode og fleksible vilkår for talenter og eliteatleter under uddannelse.

Igennem Team Danmark, findes der forskellige muligheder for atleter helt fra folkeskolen, op igennem gymnasiet eller erhvervsuddannelser og til videregående uddannelser.

Bordtennisspilleren Anders Lind

"Træn som en atlet"
Team Danmark

Læs om og bliv inspireret af Team Danmarks tilgang fysisk træning, sportsærning, sportspsykologi, sportsmedicin og restitution. 

Tryk på knappen nedenfor og få adgang til en masse viden og redskaber, som er udviklet af Team Danmarks eksperter til de danske verdensklasseatleter, og so du kan prøve, hvis du vil træne som en atlet.

Strategi

Team Danmarks støttekoncept 2021-2024

Team Danmarks strategiske prioriteringer og Støttekoncept bygger videre på den stærke udvikling dansk eliteidræt har gennemgået de seneste år.

Danske atleter begejstrer, inspirerer og samler Danmark, når de præsterer i verdensklasse på den internationale scene. Dansk eliteidræt står på et solidt fundament, hvor mange atleter, trænere og forbund præsterer resultater på højt internationalt niveau.