FOR DE NYSGERRIGE

FOR DE NYSGERRIGE

You are here:

DGI GO!

Idræt er for alle – hele livet. Men mange børn og unge mister lysten til idræt hen ad vejen, fordi det er forskelligt, hvad der motiverer dem.

DGI giver her et bud på et redskab, der kan hjælpe trænere med at identificere spillernes motivation for at deltage og blive ved med at deltage i bordtennis.

DGIs trænertavle

Et visuelt værktøj (magnettavle og TT-hæfte) til trænere , der gør det lettere at strukturere bordtennistræningen. Trænertavlen er særligt egnet til begyndere inden for bordtennis, hvor der er fokus på færdigheder frem for det færdige spil.

i Coach Kids

I Coach Kids arbejder for at skabe sikre udviklingsmiljøer i idrætten for alle børn, gennem vidensdeling og forskning.
De udgiver både artikler, podcasts og afholder webinarer, så der er masser at tage fat.
I Coach Kids er en non-profit organisation startet i 2016.

Long-Term Development in sport and physical activity

Langsigtet udvikling er udgangspunktet for konceptet aldersrelateret træning, der arbejdes med på trænerkurser i både BTDK og DIF. Det stammer oprindeligt fra Canada og målsætningen er at fastholde alle i fysisk aktivitet hele livet. Via dette link kan du læse mere om de forskellige stadier i konceptet.

Kilde: sportforlife.ca

Podcast - The science of sport

I to afsnit diskuterer værterne, hvad videnskaben pejer på, er god talentudvikling. Bl.a. emner som tidlig specialisering og “10.000-timersreglen” bliver belyst og afmonteret. Podcasten er på engelsk.

Del 1

Del 2