LÆSESTOF

LÆSESTOF

You are here:

Lærebog for bordtennistrænere
2017

Dette er BTDK's svar på Team Danmarks ATK 2.0. Bogen giver et bredt blik på aldersrelateret træning i bordtennis indenfor flere forskellige emner. Lærebog for bordtennistrænere udgør, sammen med ATK 2.0, det primære pensum på trænerkurserne.

Team Danmarks ATK 2.0
2017

Dette er Team Danmarks videnskabeligt funderede anbefalinger for generel aldersrelateret træning af børn og unge.

Idræt for Børn og Unge
2021

Hæftet er inddelt i fem hovedområder: idrætspædagogik, idrætsmiljø, børn og unges udvikling, træningen samt sikkerhed og ansvar.

Gode idrætsmiljøer for piger
2018

En undersøgelse af, hvad der fastholder de 14-21-årige piger/kvinder i idrætten.

Gode idrætsmiljøer for drenge
2023

En undersøgelse af, hvad der fastholder de 12-21-årige drenge/mænd i idrætten

Unges motivation for at blive i idrætten

Et ensidigt resultatfokus er demotiverende. Det gælder både for elite- og breddespillere. Denne pjece giver en kort og overskuelig gennemgang af, hvad der får børn og unge, på alle niveauer, til at forblive fastholdt i et bestemt træningsmiljø.

Træning af tweens (8-12-årige)

Dette hæfte fokuserer specifikt på målgruppen tweens, der har deres egne kendetegn. Fokus er dels på, hvordan man laver et godt træningspas og dels på hvilke faktorer, der er vigtige for at skabe et godt miljø for tweens.

1-2-træner DIF/BTDK

Disse to hæfter udgør pensum til 1-2-trænerkurset, der er et kort introkursus til trænergerningen i bordtennis. Kurset ruster unge, forældre, 60+'ere og andre til at varetage hjælpetrænerrollen.

Coaching som trænerredskab i bordtennis

Diplomtræner Allan Boserup har lavet denne plakat og artikel, som sin afsluttende diplomopgave. Her kan du blive klogere på, hvordan du som træner kan bruge en coachende tilgang til at komme tættere på dine spillere og derved løfte deres udvikling.

Træning i parabordtennis

Hæftet beskriver forskellen på bordtennis og parabordtennis og uddyber træningen af spillere med fysisk handikap. Hæftet bør læses som et tillæg til Lærebog for bordtennistrænere.