FOR DOMMERE

FOR DOMMERE

You are here:

Kære dommere og kommende dommere hos Bordtennis Danmark. 

Her er en side med praktisk information. Da dette pr. 8/5-2024 er et nyt tiltag, opdater vi løbende. I første omgang får I disse informationer:


Dommergruppen:

Bordtennis Danmarks dommergruppe står for uddannelse og påsætning af dommere i udvalgte kampe og turneringer. I kan se kommissorium og dommergruppens kontaktoplysninger her.

Ønsker du at være en del af dommergruppen, kan du kontakte direktøren i Bordtennis Danmark her eller du kan kontakte Dommergruppen her.


Dommeruddannelse:

Fremover vil dommeruddannelsen koste 800 kr. Det inkluderer GEWO dommerkit og 2 dommerpoloer. Vi har brug for 10 nye dommere i 2024/2025, og håber at I alle kan hjælpe med at finde nye, dygtige dommerkandidater.

Næste dommeruddannelse finder sted i Fredericia 9. november 2024 som en del af Bordtennisfestivallen (oprettes som event i aktivitetskalender her senere).

Næste dommerseminar finder sted i Fredericia 10. november 2024, som en del af Bordtennisfestivallen (oprettes som event i aktivitetskalenderen her senere)


Påsætning af kampe:

Alle dommere skal forvente at deltage som aktive dommere mindst 3 gange om året. Alle dommere forventes at deltage i senior DM. Senior DM afholdes i 2025 som en del af DM ugen i Aalborg. Alle dommere forventes at holde sig ajour med ITTFs reglement samt i Disciplinærbestemmelserne, som kan tilgås her.


Refusion af udlæg

Alle dommerudlæg og honorarer skal fra 2024 indberettes via denne online formular, hvor man også kan uploade billeder af kvitteringerne. Bordtennis Danmark udbetaler ikke på baggrund af tidligere afregningsbilag.

Alle dommerafregninger skal indberettes umiddelbart efter afholdte udgifter – dog senest 14 dage efter. Normal udbetalingstid er 14 dage fra modtagelse af alle bilag og relevante oplysninger.


Udstyr til dommere:

Alle dommere i Bordtennis Danmark skal være iført den officielle dommerpolo, som er introduceret i 2024. Alle dommere kan bestille 2 stk. poloer i 2024 og kan tilkøbe ekstra tøj efter eget ønske.

Her er mulighederne: 
Butterfly Polo Puren (sort) med 2 logoer (DOMMER på ryggen og BTDK logo på brystet) til 250,- pr. stk.
Butterfly Trøje Tosy med 2 logoer (DOMMER på ryggen og BTDK logo på brystet)  til 300,- pr. stk.


Din bestilling:
 
Bestilling af poloer og trøjer foregår til Butterfly direkte på: preben@butterflyshop.dk – husk at anføre dit navn og tøjstørrelse.

Dommerkit GEWO (75 kr.) samt Bordtennis Danmark lodtrækningsmønt (50 kr.) kan købes via btdk@bordtennisdanmark.dk

Kommissorium

Her kan du læse om dommernes arbejdsopgaver (kommissorium). 

Nyhedsbrev til dommere

Her kan du se den korte og visuelle version af DommerOpdatering fra maj 2024.