TALENTTRÆNING I BRØNDBY

BTDK udbyder supplerende talenttræning for unge talenter i Elitecenter Brøndby.
 
Talentudvikling er en del af Bordtennis Danmarks kerneopgave og en central del af vores strategiaftale med DIF. Derfor tilbyder BTDK nu mulighed for supplerende træning til den daglige klubtræning for unge spillere med langsigtede mål og ambitioner.
 
Formålet med den supplerende træning er at give spillerne en mulighed for at øge den ugentlige træningsmængde og give inspiration til både spillere og trænere på nye måder at bedrive udviklingsorienteret træning i hverdagen.
 
Vi ønsker, at vores unge spillere stifter bekendtskab med et miljø, der på den lange bane kan føre til en professionel karriere med bordtennis. Træningen i Idrættens Hus er et supplement til spillernes klubtræning, og vil ske i samarbejde med klubberne og deres trænere, så der sker en koordineret indsats til gavn for alle involverede.
 
Træningen i Idrættens Hus vil foregå mandag fra 17.00-20.00 og onsdag 18.30-21.30, og ansvarlig træner vil være landstræner Magnus Mallander med assistance fra Mads Jørgensen m.fl. Der vil være mindst tre trænere til træningen. I træningen vil der blive trænet masser af bordtennis, men der fokuseres desuden på udvikling af spillernes bordtennismæssige kompetencer ift. fx spillestil og taktisk spilforståelse.
 
Det er en mulighed for spillere, der har mod på at udvikle sig personligt og bordtennismæssigt. Og det er et tilbud, hvor vi stiller krav til spillernes disciplin og selvstændighed. Derfor skal alle interesserede spillere skrive en ansøgning på mail til magnus.mallander@bordtennisdanmark.dk om at blive en del af træningen. I ansøgningen skal spilleren fortælle, hvorfor han/hun gerne vil være en del af træningen, hvordan det øvrige trænings-setup ser ud, og hvilke bordtennismæssige ambitioner og mål, som spilleren har for sit bordtennis virke. Skabelon til ansøgning findes nederst.
 
Der er 24 pladser til træningen, og der vil være et træningskontingent til dækning af løn til trænere og halfaciliteter.
 
Ansøgningen og spørgsmål skal sendes til dame senior- og ungdomslandstræneren, Magnus Mallander, på magnus.mallander@bordtennisdanmark.dk.
 
Vi ser frem til et godt samarbejde med klubber, trænere og spillere om dette tiltag.