FOR SKOLELÆRERE

FOR SKOLELÆRERE

You are here:

Her på siden kan du som lærer og underviser finde ud af hvordan du kan gøre bordtennis til en del af din undervisning eller skabe kontakt til din lokale bordtennisklub mhp. et samarbejde.

Bordtennis er en del af Skole OL og vi har i den forbindelse udarbejdet en række discipliner, der ikke nødvendigvis involverer et bordtennisbord, da der sjældent er nok borde til en hel klasse rundt omkring på skolerne. Samtidig er fokus på, at alle bliver involveret og bidrager, uanset evner. Vi har udarbejdet en række lektioner ifm. Skole OL, som du kan tilgå nedenfor. 

De fleste bordtennisklubber er også klar på et samarbejde, uanset om det drejer sig om Skole OL eller ej. Hvis du er i tvivl om, hvilke klubber, der findes i dit nærområder, så kontakt Bordtennis Danmarks udviklingskonsulent Jeppe Damsgaard på mail eller tlf. 43 26 21 18.

God fornøjelse med legen og spillet

Bordtennis Danmark

Rundt om bordet

Skole OL

Danmarks officielle olympiske lege for skoleelever. Skole OL er en god mulighed for at skabe kontakt til din lokale bordtennisklub og samtidig give dine elever en fed oplevelse.

cute-redhead-boy-dressed-in-a-white-t-shirt-playin-GF8W3XW (2)

Øvelser og lege

Vi har til Skole OL udarbejdet en række lektioner med sjove øvelser og lege, der skal give eleverne en bedre føling med bold og bat og som forbereder dem på Skole OL disciplinerne.

wp1961402-table-tennis-wallpapers

Bordtennisudstyr

Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvad der fungerer og ikke fungerer, når man skal købe sportsudstyr. Vi har forsøgt at give et bud på, hvad der kunne passe ind i en skoleklasse.

børn

Klubbesøg

Mange klubber vil med glæde samarbejde med de lokale skoler om at få bordtennis på skoleskemaet eller i SFO’en.