SPIL BORDTENNIS!

SPIL BORDTENNIS!

You are here:

Bordtennis er sundt og sjovt for alle aldre

Der er en lokal klub i nærheden af dig. Vil du være en del af et hyggeligt fællesskab? Se videoen nedenfor.

Afspil video om Overlay hvid baggrund - Bordtennis video

1 - Hvem kan spille bordtennis?

Bordtennis er for begyndere, øvede og dem midt i mellem. Glade piger, drenge, kvinder og mænd i alle aldre fra 6 - 96 år med og uden fysiske handicap. Også dem der ikke har spillet tidligere, og ikke stræber efter at blive olympisk mester.

1.1 - Også for dem, der har ekstra udfordringer

Bordtennis er mere skånsom end mange andre sportsgrene. Og derfor ofte en favorit blandt danskere med demens, Alzheimers, Parkinson, en bedaget krop eller et handicap. Det er god træning for hjerne, krop og sjæl. Derfor anbefaler bl.a. Ældre Sagen og Parasport Danmark også bordtennis. Læs artiklen om demens ved at klikke på ikonet eller overskriften.

2 - Hvorfor spille bordtennis?

Du får styrket både kroppen, hjernen og samværet med andre. Det er ikke "kun" god træning, spændende kampe, camps, børnefestivaler og venner i klubben. Hukommelse, koncentrationsevne og reaktionsevne kan også blive styrket af bordtennis.

3 - Vil du prøve bordtennis?

Mange af de lokale klubber har låneudstyr liggende. Så kan du, din familie eller dit barn prøve gratis, om det er noget for jer. Klik på billedet og find bordtennisklubberne nær dig.

4 - Hvor kan jeg spille bordtennis?

Der er over 200 bordtennisklubber i Danmark. Klubberne kan have forskellige tilbud og forskellige aldersgrupper. Nogle vil også snart tilbyde Sukiru-lege og e-bordtennis. Klik på billedet og find klubberne nærmest dig.

5 - Hvad indeholder "normal" bordtennis?

Bordtennisverdenen indeholder single, double, mix-double, generationskampe m.m. Vi mødes lokalt i klublokalerne til træning, venskabelige kampe og hygge. Og på tværs af klubberne til weekend-stævner, turneringer, børne-/ungecamps, klubfestivaler, Danmarksmesterskaber m.m.

... og det er forældrevenligt!

Det regner og stormer aldrig i en bordtennishal. Og måske er der en kop varm kaffe i klublokalet, mens du nyder at se dit barn eller barnebarn træne. Eller slapper af efter din egen bordtennistræning.