VM-formen pudses af

Mens ungdommen spiller en stor turnering i Spanien, så forbereder det danske herrehold sig på det snarlige VM. Jonathan Groth, Kasper Sternberg, Mikkel Hindersson og Morten Hyrup har siden i lørdags været i Halmstad og træne med det svenske landshold.

Sportschef Peter Sartz ser frem imod VM og glæder sig over et noget overraskende resultat i mingolf….: Vi tager til VM for at overraske! Jeg er tilfreds med formen og humøret i truppen, og målet er, at alle spillerne yder deres absolut bedste, for så har alle så tilpas højt et niveau, at vi kan overraske mod rigtigt mange. Vi har brugt den sidste uges tid på at træne spillernes våben og på at opbygge selvtillid på deres stærke sider, og ellers har vi taget den lidt med ro. Restitution og kvalitet op imod en stor turnering er vigtig for at skabe det mentale overskud som er så afgørende.

Og sportschefen ved hvad han snakker om! En eftermiddag tog han og spillerne ud for at dyste i den ædle kunst af minigolf, og resultatet var overraskende. Sportschefen kom ind på en 2. plads efter Mikkel og med Kasper, Hyrup og Groth på de efterfølgende pladser. Peter Sartz: Bolden er rund, det er muligt at overraske:-).

Alle danskerne skal i aktion på mandag, undtagen Jonathan Groth og Mie Skov, som sidder over til onsdag.

Læs mere om VM i Paris her.

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97